Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Do Libverdy přijedou harmonikáři z Německa, zahrají v lázeňském parku

Ojedinělou hudební show připravili pro návštěvníky v Lázních Libverda. Do lázeňského městečka totiž zavítá na 130 harmonikářů z Německa.

Koncertní vystoupení v lázeňském parku se uskuteční v úterý 11. července od 14 hodin a posluchači se mohou těšit na písničky mnoha žánrů. Během devadesáti minut předvedou harmonikáři různorodé hudební žánry včetně rocku, pop music, klasiky a lidové hudby. Vstup je zdarma.

V Libverdě vystoupí orchestr Happy Junior Band původem z Německa, který hraje již 27 let. Aktuálně ho tvoří celkem 230 mladých hudebníků v rozmezí dvanáct až pětadvacet let, kteří jsou rozděleni do dvou orchestrů dle věkových skupin pod vedením 4 učitelů. Ansámbl pravidelně vystupuje na festivalech po celé Evropě.   

Každý návštěvník si tak bude moci najít svou oblíbenou skladbu a užít si jedinečný zážitek. Po koncertu se dále nabízí i příjemná procházka parkem, po kardiostezkách nebo možnost posedět v některé z restaurací a kaváren. Vhod přijde též návštěva lázeňského resortu,“ dodala Eva Ošlová, ředitelka marketingu Spa Resort Libverda, který koncert pořádá.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto archiv pořadatele

Štítky koncert, harmonikáři, Lázně Libverda, Liberecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Libverdy přijedou harmonikáři z Německa, zahrají v lázeňském parku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.