Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Růžové džbány českých sklářů zdobí domov Barbie ve stejnojmenném filmu

Ručně foukané džbány z české sklárny Klimchi z Kamenického Šenova se objevují v novém filmovém trháku Barbie s Margot Robbie a Ryanem Goslingem v hlavních rolích. Půvabné růžové sklo z Křišťálového údolí jsou součástí domácího vybavení nejznámější panenky na světě.

Růžové džbány jsou typické výrazným hobnailovým dekorem a patří k nejznámějším výrobkům značky Klimchi, která tvoří v Libereckém kraji. Jde o výrobky Rosaline Hobnail Džbán a Vysoký Rosaline Hobnail Džbán.

Jsem naprosto nadšený, že naše růžové džbány budou mít svůj velký filmový debut ve filmu Barbie. Je to pro mě obrovská pocta vidět naše výrobky spojené s tak výjimečným projektem a po boku slavných herců. Snažíme se českému sklu dělat dobré jméno v zahraničí a toto je další dílek do skládačky,“ říká zakladatel značky Lukáš Klimčák a pokračuje: „Hobnailový džbán je první a nejúspěšnější produkt Klimchi. V naší rodinné sklárně se vyrábí už několik desetiletí. Plánujeme jít s celým týmem do kina.

Očekávaný nový film režisérky Grety Gerwig Barbie s Margot Robbie v hlavní roli a Ryanem Goslingem jako Kenem je už teď podle reakcí na sítích hitem letošního léta. Premiéru má snímek z dílny Warner Bros v pátek 21. července.

Ohodnoť článek

Foto archiv Klimchi

Štítky sklo, film, Křišťálové ůdolí, Klimchi, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Růžové džbány českých sklářů zdobí domov Barbie ve stejnojmenném filmu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.