Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Darth Vader se procházel Libercem. Nyní Meredith Hunter přichází s Wolverinem

Liberecká modern-rocková kapela Meredith Hunter vydala 20.10.2023 své první plnohodnotné album Proud to be Different. Posluchači se můžou těšit na 12 songů. K některým z nich již kapela v průběhu posledních dvou let uveřejnila videoklipy a další videoklipy budou vydány v průběhu podzimu 2023 a jara 2024.

Koncem září Meredith Hunter uveřejnili aktuální videoklip k písni Thorn v hlavní roli s postavou přestárlého Darth Vadera, bloudícího ulicemi Liberce a hledajícího na sklonku života smysl svého bytí. Na výsledek se posluchači můžou podívat na youtube.

Aktuální videoklip Wolverine Song je pak doposud vůbec nejvýpravnějším, který kapela natočila. „Video vzniklo pod taktovkou režiséra Radima Věžníka (Mirai, XindlX, Lucie, Slza...) a byl kompletně natočen v jednom pražském filmovém studiu, které disponuje jednou z největších LED obrazovek v České republice. Na produkci videoklipu se podíleli i naši fanoušci, kteří nám skrze sbírku pomohli s jeho náročným rozpočtem. V hlavní dětské roli se objeví Felix Šrámek (Ulice), ve vedlejších rolích hokejový bouřlivák Radek Duda a hlavně naši fanoušci, kteří se rozhodli nám s klipem takto pomoci," vysvětluje okolnosti vzniku videoklipu kytarista Zdeněk Sonntág. „Dost možná se v příběhu najde každý z Vás - ostatně, kdo z nás v dětství občas nesnil o superhrdinovi, který povstane, zastane se slabšího a pomstí bezpráví? I když nakonec to třeba bude úplně jinak. Uvidíte po zhlédnutí klipu," dodává.

Debutové album Meredith Hunter "Proud to be Different" vyšlo 20. 10. 2023 a vedle fyzického nosiče bude dostupné i na všech online streamovacích platformách. Křest alba proběhne 8. 12. 2023 v Bunkr Music Clubu a to společně s kapelami The.Switch a Kontua.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Meredith Hunter

Štítky kultura, klip, video, liberec, hudba, meredith hunter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Darth Vader se procházel Libercem. Nyní Meredith Hunter přichází s Wolverinem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.