Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Spolek improvizace Imjoy tentokrát přijíždí do Naivního divadla po kolejích

Spolek divadelní improvizace Imjoy opět přichází s novým, neotřelým představením. Vidět jej mohou diváci, pod názvem Imjoy & tu-dum, tu-dum, v sobotu 17. února v Naivním divadle v Liberci.

Stanice Liberec, Naivní divadlo. Nastupujte do speciálního vlaku ND-17224. Vyberte si své místo na koženkové sedačce, ujistěte se, že okna nejdou otevřít ani zavřít, a obhlédněte spolu sledující. Vlak dále pokračuje dosud neznámým směrem. Upozorňujeme sledující, že divadelní děj se v průběhu večera může měnit. Jídelní vůz bude připojen během přestávky. Kupé jsou nekuřácká. Přistoupili?“ Tak uvádí improvizátoři své nejnovější představení, které je určeno divákům starším třinácti let. Politická či slovní nekorektnost se může vyskytnout, le je výhradně umělecká.

Po úspěšných představeních inspirovaných bojovým uměním, severskou krimi, tarantinovskými filmy či dílem samotného Shakespeara, obrací se teď Imjoy k tématu zdánlivě všednímu: cestování vlakem. Příběhy inspirované podněty z publika opět vzniknou přímo na místě a ukážou české i světové dráhy tak, jak jste je (možná) zatím nezažili.

V té nejlepší formě se představí herci Martin Nožička, Vojtěch Vaner, Veronika Tůmová, Lenka Sadvarová, Barbora Krčmářová, Eliška Kahudová, Tereza Filipová, Alena Štěpánová, Hana Nováková, Jan Ulbrych. Začátek představení je v 19 hodin.

Imjoy jsou na Jablonecku a Liberecku ojedinělým souborem, po republice jsou podobných přes tři desítky. Hrají improvizační longformy, zápasy, dynamické improshow a nadšeně experimentují s novými formáty. Vystupují na festivalech, jako doprovodný program rádi podporují spřátelené umělce všech žánrů nebo osvěží svatbu či jinou událost.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Imjoy

Štítky divadlo, improvizace, Imjoy, Liberecko, Jablonecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Spolek improvizace Imjoy tentokrát přijíždí do Naivního divadla po kolejích  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.