Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Bývalý redaktor Rádia Svobodná Evropa bude vyprávět o cestách Amerikou

O svých zážitcích z cest Amerikou přijede vyprávět bývalý redaktor a hlasatel Rádia Svobodná Evropu a původně Československého rozhlasu Karel Sedláček. Historky a zážitky z třicetiletého pobytu v zemi a návštěvy Las Vegas, kde vyhrál jeden milion dolarů, bude vyprávět v Městské knihovně v Jablonci nad Nisou ve čtvrtek 4. dubna od 17. hodin.

Karel Sedláček s výhrou v Las Vegas

 

V autentických svědectvích zavede posluchače i do míst, kam se běžný turista nedostane. Toulal se velkými městy i pustými pouštěmi, podzemními jeskyněmi a vysokohorskými masivy, obdivoval umělecké galerie i muzikály, nechal se ohromovat nádhernými konstrukcemi mostů a přehrad i architekturou mrakodrapů, se zatajeným dechem se procházel laserovými laboratořemi a po vojenských základnách. Beseda bude provázena fotografiemi.

„Těch zážitků je mnoho, a proto budou Toulky s Karlem Amerikou pokračovat v sobotu 6. dubna od 14 hodin v malém sále OÚ v Maršovicích. Navíc nahlédneme do zákulisí Československého rozhlasu a Rádia Svobodná Evropa,“ zve samotný aktér Karel Sedláček.

Ohodnoť článek

Foto Karel Sedláček

Štítky cestovatel, redaktor, Rádio Svobodná Evropa, USA, Jablonecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bývalý redaktor Rádia Svobodná Evropa bude vyprávět o cestách Amerikou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.