Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Rekonvalescence frontmana Krucipüsk se protáhne. Kapela ruší i letní koncerty

Po vážné nehodě byl frontman libereckých Krucipüsk Tomáš Hájíček nejprve optimistický a doufal, že kapela by mohla stihnout odehrát alespoň některé koncerty už během letní festivalové sezony. Teď ale kapela na sociálních sítích oznámila, že v létě hrát nebude.

„Nepíše se nám to lehko, ale zdraví se neptá. Po velmi příznivém vývoji v posledních dnech jsme sdíleli optimistického Tomáše s tím, že to nějak s Vaší pomocí a s obrovským sebezapřením půjde. Nepůjde,“ uvedla kapela.

Rekonvalescence se tak protáhne. „Lékaři, my a hlavně Tomáš dospěl k názoru, že jestli má vylézt na pódium ve vší parádě, rekonvalescence bude trvat podstatně déle, než se předpokládalo. Uspíšit celou proceduru by Vážně ohrožovalo Tomášovo zdraví, a to pochopitelně nikdo z nás nechce,“ dodal Krucipüsk.

V létě tak kapela hrát nebude. „Tímto jsme nuceni zrušit všechny letní koncerty a uvidíme se na podzim, kdy si zopákneme tour s Kurtizánama ještě ve vetší parádě než posledně. Zachovejte nám prosím přízeň, omlouváme se, ale zdraví je to nejdůležitější na světě,“ uzavřeli.

Hájíček havaroval 15. dubna na motocyklu, podle kapely nedostal přednost od automobilu. Záchranáři jej pak převezli do vojenské nemocnice v Praze, kde podstoupil operaci. Kapela nejprve zrušila koncerty v květnu, nakonec se ale vrátí až na podzim.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Krucipüsk

Štítky krucipusk, hájíček, kapela, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekonvalescence frontmana Krucipüsk se protáhne. Kapela ruší i letní koncerty  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.