Počasí dnes27 °C, zítra21 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Hokejový trenér Pešán to umí i s kytarou. Na Benátské doprovodil Sebastiana

Je šéfem střídačky libereckých Bílých Tygrů, kteří se připravují na novou extraligovou sezonu. Filip Pešán na sebe ale nyní upozornil i v nehokejovém světě, když s kytarou na festivalu Benátská doprovodil zpěváka Sebastiana. A dokázal, že si ze sebe umí udělat legraci.

Na pódium totiž nejprve přišel se svou typickou kamennou tváří, se kterou ho znají hokejoví fanoušci a za což byl v době působení u reprezentace kritizován. „Přivítejme prosím všichni společně libereckou legendu – Filip Pešán,“ uvedl trenéra Sebastian.

Kamenná tvář ale dlouho nevydržela. „Filipe, tady nejsi na střídačce, tady se můžeš i smát!“ vypálil Sebastian a Pešán svou masku rychle shodil. „Jako vážně?! Bavíte se?“ zakřičel do mikrofonu.

A pak už se šlo na věc, Pešán se chopil kytary a Sebastiana doprovodil na jeho hit Toulavá.

Sobotní program festivalu poté vyvrcholil večerním koncertem Marie Rottrové. Liberecké publikum si stejně jako při její první návštěvě v roce 2018 vytleskalo přídavky. Druhým z nich byla píseň Lásko, voníš deštěm z repertoáru Black Sabbath, při jejímž začátku se shodou okolností nad areálem spustil déšť.

Příští ročník festivalu Benátská! se v Liberci uskuteční 24. až 27. července. Prvními potvrzenými kapelami na rok 2025 jsou Olympic, Jelen, Harlej, Rybičky 48 a rapper Marpo.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, benátská, koncert, sebastian, pešán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový trenér Pešán to umí i s kytarou. Na Benátské doprovodil Sebastiana  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.