Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Českém ráji se už pošesté uskuteční Sedmihorské léto

Sedmihorky u Turnova připravují šestý ročník festivalu Sedmihorské léto 2015. Nabízí kulturu nejen místním, ale také turistům, jichž do Českého ráje míří v létě tisíce. I letos bude program nabitý zajímavými osobnostmi, dobrou hudbou i humorem, slibují organizátoři na stránkách festivalu www.sedmihorskeleto.cz.

Program, který nabídne koncerty a divadelní představení, zahájí 12. června turnovský rodák Michal Hrůza se svou Kapelou Hrůzy. "Poté, co se zpěvák dostal z velkých zdravotních obtíží, vrací se na podia v plné síle a s největšími hity. Jako předkapela odstartuje koncert Mother´s Angels," řekla za organizátory Jitka Maděrová.

Závěr školního roku se ponese v duchu situační komedie Raye Conneyho PRACHY!!! v hlavních rolích s Ondřejem Vetchým a Vandou Hybnerovou. "V červenci na diváky čeká koncert houslisty Pavla Šporcla s úspěšným projektem Gipsy Way. Pro zasmání v červenci přijde na řadu partička z pořadu Na stojáka ve složení Lukáš Pavlásek, Arnošt Frauenberg, Daniel Čech a Karel Hynek," vyjmenovala Maděrová. Závěr prvního prázdninového měsíce bude patřit Věře Špinarové, kterou doprovodí kapela jejího syna Adam Pavlík Band.

"Srpen bude ve znamení chytrých, poetických textů a kouzelné muziky Vlasty Redla. Divadlo zastoupí vtipné i poučné představení Jaroslava Duška Pátá Dohoda. To, stejně jako loni Čtyři dohody, uzavře šestý ročník Sedmihorského léta," doplnila Maděrová. Všechny akce se uskuteční v areálu Sedmihorského léta. Vévodí mu obrovská pergola, pod kterou se vejde většina hlediště. Díky tomu se akce mohou konat i za nepříznivého počasí. Vstupenky jsou ještě k dispozici v předprodejích, jen představení Pátá dohoda je podle Maděrové už teď vyprodané.

Zdroj: ČTK

Štítky léto, Český ráj, koncert, Sedmihorky, festival, Turnov, Michal Hrůza, kultura, Ondřej Vetchý, Vanda Hybnerová, Pavel Šporcl, Lukáš Pavlásek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Českém ráji se už pošesté uskuteční Sedmihorské léto  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.