Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Pokračuje festival Benátská!, dnes vystoupí Village People

Ve sportovním areálu v libereckém Vesci dnes po čtvrtečním Večírku pro nedočkavé pokračuje hudební festival Benátská! Večer vystoupí jedna z největších hvězd letošního ročníku, americká popová kapela Village People. Návštěvníci se mimo jiné mohou těšit na jejich hit Y.M.C.A., který se v roce 1978 dostal do čela britské hitparády.

Dnešní program na třech pódiích ve 13:00 zahájí skupiny Big O Band a Zakázaný ovoce, o hodinu později se připojí Ortodoxní Jidáš. Představí se i Michal Hrůza, Arakain, Stromboli, Chinaski, Citron, Vladimír Mišík, Jelen, Kamil Střihavka, Sto zvířat nebo slovenští Desmod.

Největší zahraniční hvězdou festivalu jsou němečtí Helloween, kteří zahrají v sobotním programu.

Festival Benátská! ve čtvrtek zahájil tradiční Večírek pro nedočkavé. Úvodní den festivalu bývá každý rok zaměřený tematicky, letos byl věnován hudebníkům svázaným s Hanspaulkou, částí pražských Dejvic. Druhá scéna byla věnována účastníkům soutěže Skutečná liga.

Loni hlavní program ve sportovním areálu navštívilo 16.000 lidí. K vrcholům posledního ročníku festivalu patřily koncerty skupin Chinaski a HIM.

Zdroj: ČTK

Štítky festival, Village People, Chinaski, Michal Hrůza, Vladimír Mišík, Kamil Střihavka, hudební skupina, hudební festival, Helloween, Stromboli, sportovní areál, Hanspaulka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pokračuje festival Benátská!, dnes vystoupí Village People  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.