Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

V Liberci se představí multižánrový umělec Beni Bischof

Už zítra se od 18:00 v liberecké galerii Dads uskuteční vernisáž výstavy „Kunst Halle Sankt Gallen presents Beni Bischof“. Jde o další z akcí pořádaných u příležitosti oslav 25. výročí spolupráce mezi Libereckým krajem a švýcarským kantonem Sankt Gallen. Vernisáž výstavy proběhne za osobní účasti Beni Bischofa.

Samotná výstava „Kunst Halle Sankt Gallen presents Beni Bischof“ se uskuteční ve dnech 9. – 29. října v Galerii Dads v 1. patře libereckého obchodního domu Plaza. Otevřeno každý den kromě neděle, ve všední dny od 14 do 18.30, v sobotu od 10 do 13 hodin.

Pro mezinárodně oceňovanou tvorbu předního švýcarského multižánrového autora Beni Bischofa jsou typické především obrazové koláže inspirované stylem dada, které dávají známým originálům zcela nový význam. Ten nemá jen zneklidňovat a šokovat, ale také vykouzlit úsměv na divákově tváři.

Dílo Beni Bischofa představí v Liberci exkluzivně renomovaná švýcarská galerie Kunst Halle Sankt Gallen, která se na mezinárodní výtvarné scéně těší vynikající pověsti již mnoho let. Začátkem letošního roku vzbudila po celém světě velkou pozornost její výstava, na které umělecká skupina Mediengruppe Bitnik představila robota schopného samostatně nakupovat zboží po internetu a odesílat ho svým majitelům.

Napsala redakce

Štítky Liberec, galerie, vernisáž, Liberecký kraj, slavnost, výstava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Liberci se představí multižánrový umělec Beni Bischof  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.