Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Talentovaná písničkářka Agu láká na Open Mic u Fryče

Znáte zpěvačku Agu? Ne? Její písničky neválcují hitparády v rádiích, přesto byla v loňském roce nazvána jednou z nejpozoruhodnějších nových písničkářek tuzemské scény. Právě Agu bude v pátek od 19:00 hostem Open Mic Liberec v Knihkupectví Fryč.

„Agu je písničkářka původem z Polska. Její hudba je jemná a pokojná. Pomoci minimalistických smyček a něžného zpěvu vytváří psychedelicky snovou atmosféru,“ říká pořadatel akce Martin Fryč.

V první polovině večera vystoupí také performance of David Alfik Dewetter, jehož tvorba se pohybuje mezi něžností Karla Plíhala, poetikou Ivana Hlase a rockovým písničkařením Petrem Kalandrym. A kdo další se přihlásí? Nechte se překvapit. Volné místo pro účinkující stále zůstává. Zájemci se můžou hlásit zde.

V rámci Open Mic Liberec se již několik let potkávají různí umělci s diváky v jedinečných večerech. „Vzniká neopakovatelná atmosféra nečekaných zážitků - někdy totiž skvělé kumštýře neuslyšíte v rádiích, ale až naživo,“ uzavřel Fryč.

Štítky Liberec, Karel Plíhal, Ivan Hlas, Polsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Talentovaná písničkářka Agu láká na Open Mic u Fryče  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.