Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Divokej Ir a pražská kapela Rookery míří do Bunkru. Užije si ozvěnu svátku svatého Patrika

Den svatého Patrika sice připadl na čtvrtek, jeho ozvěnu si ale můžete vychutnat o nadcházejícím víkendu. V rockovém klubu Bunkr proběhne v sobotu večer tancovačka v irském stylu. Těšit se můžete na taneční skupinu Divokej Ir a pražskou kapelu Rookery. Večer startuje ve 20:00.

Liberecká taneční skupina Divokej Ir trénuje, předvádí a vyučuje tradiční irské tance, irský step a taneční choreografie od roku 2006.

Kapela Rookery hraje tradiční irskou hudbu tak, aby uspokojila jak posluchače při koncertu, tak tanečníky při celovečerním řádění. Kapelu táhne rodinná souhra concertiny a houslí doplněná o rytmicky výraznou kytaru. Celkový zvuk je čerstvě doplněn o zpěv a flétny. Smršť reelů a jigů prokládají tklivé balady a pomalejší instrumentálky s duší. Kapela v sobě nezapře ani setový základ a tu a tam odpálí i pár polek nebo slajdů.

Barmani klubu Bunkr budou speciálně točit Budvar Černý 12ku a v akci budou Tullamorka a Jameson za 45 korun. Partnerem večera je Knihkupectví a antikvariát Fryč.

Foto Facebook

Štítky hudební skupina, opevnění, Svatý Patrik, taneční soubor, styl, Budějovický Budvar, svátek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Divokej Ir a pražská kapela Rookery míří do Bunkru. Užije si ozvěnu svátku svatého Patrika  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.