Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Unikátní kouzelnická show Radka Bakaláře míří do vratislavických "desítek"

Unikátní autorská show kouzelníka, který v Česku posunul magii na úplně jinou úroveň, čeká návštěvníky vratislavických „desítek“ už zítra večer. Kouzla propojená s kvalitním tancem a osobitým stylem, který nemá konkurenci. Tak nějak by se dal shrnout večer s kouzelníkem Radkem Bakalářem. Jeho kouzla zažila i spousta známých celebrit jako Paulie Garand.

Na co se můžou diváci těšit?
Diváci se mohou těšit na devadesátiminutovou show, která svým charakterem je asi jediná svého druhu vůbec. Diváci zažijí na vlastní kůži kouzla, která doposud naživo určitě ještě neviděla. Snažím se totiž pojem kouzelník v ČR/SK posouvat na úplně jinou úroveň. Což se mi daří právě díky internetovému projektu na youtube s názvem Revolution Of Magic, ve kterém předvádím zázraky známým osobnostem jako například Michal David, Ben Cristovao či zpěvačka Tina. A některá kouzla z tohoto projektu zažijí diváci i ve Vratislavicích 5.4. Show bude jedinečná i tím, že se nám podařilo propojit magii a tanec (streetdance) a vznikla opravdu hodně zajímavá podívaná, která fakt stojí za to!

Jsou k dispozici ještě nějaké vstupenky?
Vstupenky ještě nějaké jsou a to online na evstupenka.cz

Kdo vystoupí na podiu po tvém boku?
V samotné show vystoupím já a taneční skupina BudSide, jelikož si myslím, že i tak je 90 minut málo.

Mají diváci šanci vidět show i v jiném městě?
Pokud by diváci nestihli 5.4. show v KC Vratislavice101010, tak nás ještě mohou vidět 8.4. v Praze, 9.4. v Bratislavě, 11.4. v Košicích a 19. a 20.4. v Českých Budějovicích. Veškeré info ohledně celého turné včetně předprodeje vstupenek naleznete na live.radekbakalar.cz.

Štítky magie, vstupenka, Česko, styl, Ben Cristovao, Michal David, YouTube, tanec, celebrita, Praha, Bratislava, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Unikátní kouzelnická show Radka Bakaláře míří do vratislavických "desítek"  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.