Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Miss Gabriela Franková a komik Dominik Heřman Lev. Další M.K. Show je za dveřmi

Už čtvrtá letošní M.K Show klepe na dveře. Tentokrát se můžete těšit na modelku a Českou Miss Gabrielu Frankovou a komika Dominika Heřmana Lva. Výtěžek bude kolovat k o.p.s. Maják, což je regionální nezisková organizace, která se věnuje mladým lidem na poli primární prevence rizikového chování. Show začíná, jak je už zvykem, v 19:30 tento čtvrtek ve vratislavických „desítkách.“ Vstupné je 150 korun na místě a 100 korun v předprodeji.

Gabriela Franková je česká modelka Česká Miss a Česká Miss Frekvence 1 pro rok 2014 a zakladatelka Frankly models. Začala se věnovat modelingu v první třídě na základní škole od 14 let se věnuje modelingu aktivně. Začínala na veletrzích mody Styl a Kabo, přes přehlídky Osmanyho Laffity, Petra Koloudy, Libora Komosného a dalších návrhářů v České republice až na přehlídková mola v Milánu, Istanbulu nebo v Bratislavě. Je spoluzakladatelkou soutěže krásy Miss středních škol Olomouckého kraje. V roce 2013 založila vlastní modelingovou a hostesingovou agenturu pro Frankly models.

Dominik Heřman Lev je moderátor, bavič v žánru stand-up comedy, autor námětů a příležitostný scénárista. Začínal v roce 2005 na prknech Divadla U Hasičů v pořadu „Hezky česky aneb jak se nám žije“, v roli spoluautora a hereckého začátečníka a vydrželo to celé 2 sezony. Od roku 2007 účinkoval nepravidelně v pořadu Na Stojáka. A v roce 2011 začal sbírat zkušenosti jako producent své vlastní, v současnosti jediné pravidelné profesionální anglické stand-up scény v Praze – CrownComedy Club.

Do ČR vozí světové hvězdy stand-up žánru jako je Michael Winslow (Černý policista z Policejní akademie), nebo momentálně Jimmyho Carra, anglickou hvězdu, na kterého 1. dubna dorazilo 1 700 diváků ve dvou představeních v Kongresovém Centru v Praze.

Foto André Schwarzkopf

Štítky Gabriela Franková, Česká Miss, Česko, Frekvence 1, Praha, Jimmy Carr, Michael Winslow, Policejní akademie České republiky v Praze, Divadlo u Hasičů, Istanbul, Milán, Bratislava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miss Gabriela Franková a komik Dominik Heřman Lev. Další M.K. Show je za dveřmi  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.