Počasí dnes17 °C, zítra14 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

VÝZVA: Tulipan hledá další hudební talenty

Liberečané, 18.června se bude konat již 3. ročník soutěžní přehlídky začínajících hudebníků s handicapem i bez - TULIFEST 2016. Akce se bude konat v libereckém klubu Bedna. Vítěz letošního ročníku získává vystoupení na festivalu BENÁTSKÁ! A otázka zní: Znáte někoho, kdo je začínající zpěvák, hudebník nebo by se rád akce zúčastnil jako divák?

Minulý ročník se do soutěže zapojilo celkem 11 účinkujících (osm kapel a tři sóloví zpěváci). Mezi porotci, kteří každý výstup objektivně hodnotili, byl například Marek Ottl (kapelník libereckého Big´O´Bandu), Ondřej Turták (producent kapely ATMO music), zpěvačka Eki Sluková. Moderátorem celé akce byl zpěvák skupiny ATMO music Jakub Děkan. Cílem této akce je podpořit a zviditelnit začínající hudebníky.

Znáte někoho, kdo je začínající zpěvák, hudebník nebo by se rád akce zúčastnil jako divák? Veškeré informace najdete na www.sdruzenitulipan.cz.

Autoři

Štítky Jakub Děkan, festival, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÝZVA: Tulipan hledá další hudební talenty  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.