Počasí dnes12 °C, zítra10 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Road Show Martina Krause a Jakuba Děkana jde do finále

Road Show Martina Krause a Jakuba Děkana jde do finále. Po vystoupení ve Stráži pod Ralskem, Semilech, Frýdlantu a Všelibicích zakončí dvojice svou tour v libereckém klubu Bedna. Poslední díl show plné zábavy, akustické hudby, zajímavých historek, Lip Sync Battle vystoupení a diskuzí s diváky je naplánována na první červnový den od 19:30.

„Road Show nás napadla tak, že moje a Kubova cesta se opět spojila, moderovali jsme spolu ples v Praze a prožili pár dní. Mojí manažerku Janu Labíkovou napadlo udělat takovou show ve dvou, s tím co děláme a tím to začalo,“ shrnul moderátor Martin Kraus, který je známý ze své charitativní show, která se pravidelně koná ve vratislavických „desítkách“. 

Oblíbená dvojice během posledního měsíce dovezla svou show na čtyři místa Libereckého kraje. Jak oba přiznávají, každý díl byl pro ně velkou školou. „Nikdy jsme takovouhle tour nedělali, takže se pořád učíme. Mohli jsme například zvolit lepší termíny, což se někdy projevilo na účasti, ale i tak byli diváci úžasní. Doufáme, že to nejlepší nás čeká teď nakonec v liberecké Bedně,“ dodal Martin Kraus.

Diváci se podle něho můžou těšit na akustické vystoupení Jakuba Děkana. Témata se budou točit mimo jiné kolem zážitků z končící Road Show.

V předprodeji na eVstupence můžete kupovat vstupenky ještě nyní za 100 korun. 

Štítky Martin Kraus, Jakub Děkan, finále, Frýdlant, Semily, Stráž pod Ralskem, Všelibice, Praha, bedna, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Road Show Martina Krause a Jakuba Děkana jde do finále  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.