Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Shotgun odtajnil hlavní hvězdy. Na Kristýnu dorazí Headless Horseman či Commix

Třináctý ročník tanečního festivalu Shotgun se koná sice až druhý zářijový víkend, pořadatelé už ale mají napilno teď. V těchto dnech odhalili headlinery přehlídky, do areálu koupaliště Kristýna v Hrádku nad Nisou dorazí jedno z nejzásadnějších jmen žánru Headless Horseman a i další vystupující slibují velký zážitek.

„Třináct let se snažíme vybírat ta nejzajímavější jména, která zrovna válcují techno, house a dnb hitparády,“ řekl pořadatel festivalu Daniel Morávek.

A kdo tedy patří mezi hlavní hvězdy Shotgunu? „V kapuce zahalený, Berghainem ošlehaný, svou vizi techna na Shotgunu představí jedno ze zásadních jmen současného dění, Headless Horseman. Tohle bude jízda,“ pokračuje Morávek.

Podle něj zážitek z poslechu umocní pohled na podium přervané hardwarem, letošní techno stage totiž nabízí další koncerty umělců, kteří se při svém vystoupení nespokojí s laptopem. „Z Polska k nám zavítají producenti Chino & B.Baran, dvojice, jež nás uhranula svým vystoupením na posledním Unsoundu. Poměřit svůj um s těmito pány zkusí naše domácí hvězda a čerstvý držitel Anděla Hrtl.“

Další headlineři? Christian S. z Kolína nad Rýnem své djské sety zakládá na symbioze techna, disca, acidu, bubínků a všemožných psychedelií. Zahraniční jména na hlavní stagi doplní i česká jména – Endless Illusion, Seed a Selektiv Mutism.

Na druhém pódiu bude mezi nejznámější jména patřit Commix zastupující deepovou odnož drumandbassu. Zde zahrají i bristolští Ruffhouse.

Autoři | Foto Oskar Stolín

Štítky Hrádek nad Nisou, festival, Polsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Shotgun odtajnil hlavní hvězdy. Na Kristýnu dorazí Headless Horseman či Commix  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.