Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

SOUTĚŽ: Křižanské léto odstartovalo! S Drbnou můžete vyrazit za kulturou zadarmo

Letošní ročník hudebně-divadelního festivalu Křižanské léto 2016 odstartoval! Konkrétně 15. června divácky velmi oblíbeným divadelním představením Jistě, pane premiére! pražského divadla Bez zábradlí. Do Křižan letos na konci června zavítá také Ondřej Sokol se svojí novou celovečerní stand-up comedy, s všeříkajícím názvem, Celebrity z pražského Studia dva.

Červenec a srpen bude věnován hudební části. V červenci přijede zazpívat stálice české hudební scény, zpěvačka s nenapodobitelným hlasem a temperamentním vystupováním - paní Věra Špinarová, kterou doprovodí Adam Pavlík Band. Svůj legendární hudebně-zábavný pořad představí Ivan Mládek se svojí kapelou Banjo Band, která v letošním roce slaví neuvěřitelných 50 let své existence. Na srpen je připraven koncert Wabiho Daňka, který zahraje a zazpívá v duu s Milošem Dvořáčkem a následovat ho bude koncert Jakuba Smolíka s kapelou.

Závěrečná divadelní lahůdka přijde na řadu v září – bude se jednat o představení S Pydlou v zádech, které do Křižan přiveze jedna z nejvýznamnějších osobností českého humoru –Josef Dvořák společně s krásnou Markétou Hrubešovou.

Festival se koná v přírodním amfiteátru obce Křižany. Více informací naleznete na stránkách www.krizanskeleto.cz.

SOUTĚŽ

Pokud chcete i vy vyrazit na Křižanské léto a nechce se vám utrácet za vstupenky, máme pro vás jedinečnou šanci, jak získat lupeny zadarmo. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku: Kdy a v jakém divadle měla premiéru hra S Pydlou v zádech? Odpovědi zasílejte skrze níže uvedený formulář do pátečního (24. června) večera.

2 výherci získají po 2 vstupenkách na Celebrity z pražského Studia dva
2 výherci získají po 2 vstupenkách na Věru Špinarovou

SOUTĚŽ

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky léto, vstupenka, Ondřej Sokol, kultura, Věra Špinarová, divadlo, soutěž, Ivan Mládek, Wabi Daněk, festival, Miloš Dvořáček, divadelní představení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Křižanské léto odstartovalo! S Drbnou můžete vyrazit za kulturou zadarmo  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.