Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

KULTURNÍ PŘEHLED: V červenci se nudit nebudete. Blíží se Benátská! i koncert Dua Jamaha

Program kulturních akcí na červenec slibuje, že se nudit nebudete. Těšit se můžete na Duo Jamaha, kapelu Jelen, Věru Špinarovou nebo na festival Benátská! Partnerem sekce Kulturní tipy je portál eVstupenka.

4. 7. od 20:00 – Ondřej Havelka a jeho Melody Makers (Sedmihorské léto) – ONDŘEJ HAVELKA & JEHO MELODY MAKERS vystoupí na Sedmihorském létě s programem Nás to tady furt baví.
Letos slaví Melody Makers Ondřeje Havelky 20 let na hudební scéně, fandové tak mohou zažít novou show a společně oslavit krásné výročí ve víru swingové smrští.

8. 7. od 18:30 – DUO JAMAHA (Sedmihorské léto) – Hudební skupina Duo Jamaha působí na scéně již 18 let. V současném složení, které tvoří otec Alfonz a syn Marian Kotvanovci působí už 11 let. 

Výběr písní této hudební skupiny je multižánrový, pro všechny věkové generace a je zárukou skvělé zábavy! Repertoár netvoří jen lidové a taneční písně, ale i domácí a zahraniční hity nebo moderní remixy. Sami Kotvanovci říkají: "Přijedeme zahrát všude tam, kde potřebují hudbu a zábavu..."!

9. 7. od 19:90 – Greenhorns a Jan Vyčítal (Letní scéna Michalovická Putna – Mladá Boleslav) -           V současném repertoáru Greenhornů najdou posluchači nejen písně, které zlidověly u táboráků
jako „Blízko Little Big Hornu“ , „Když náš táta hrál“, „Na Vánoce ráno“, „Honzův song“, „Červená řeka“– ale i mnoho pozdějších jako „Battledress“ nebo „To tenkrát v čtyřicátom pátom“.

12. 7. od 20:00 – JELEN…Pod širým nebem  (Sedmihorské léto) - Kapela Jelen chystá v Sedmihorkách speciální koncert, ve kterém exkluzivně zahraje celý repertoár včetně nových písní z připravovaného alba. Nenechte si ujít našlapaný koncert plný hitů kapely, která je právě na špičce českého hudebního nebe. Koncert je na stání. 

14. 7. od 19:30 – Věra Špinarová (Křižanské léto) – Věra Špinarová je jednou z nejvýraznějších osobností českého popu a rocku. Pro svůj nenapodobitelný sytý hlas i pro temperamentní a vitální vystupování na koncertech patří již mnoho let mezi nejžádanější české zpěvačky. 

14. 7. od 12:00 – Poslední recitál MARTY KUBIŠOVÉ (Sedmihorské léto) - Držitelka několika zlatých slavíků, oblíbená a neopakovatelná zpěvačka Marta Kubišová oznámila konec své pěvecké kariéry. V rámci Sedmihorského léta tak máte jedinečnou možnost ještě jednou zažít tuto výjimečnou osobnost a slyšet naživo nejslavnější hity, ale také hity z nejnovějšího alba, které vydává v roce 2016.

15. 7. od 20:30 – TURBO (Hrad Valečov) - Velký koncert známé skupiny. Tour 2016 a křest DVD Turbo 35 live. . Nový koncertní program 2016.

16. 7. od 19.00 – JAKUB SMOLÍK  (Letní scéna Michalovická Putna – Mladá Boleslav) - Jakub Smolík bývá označován jako romantik s kytarou a srdcem na pravém místě a jestliže zmíníme
hity jako: Až se ti jednou bude zdát, Víš, Blázen žárlí, či Ave Maria, není třeba nikomu, kdo se počítá  mezi milovníka dobrých českých písniček, cokoli dodávat... 

19. 7. od 20:00 – CAVEMAN (Festival na Jizeře – Letní kino Turnov) - Máte chuť se zase jednou rozesmát až k slzám? Tak se přijďte podívat a přesvědčte se sami, že tato volba byla správná. Slavná one man show, která vtipně pojednává o tom, co dělá muže mužem a ženu ženou, o rozdílech mezi námi, o lásce, partnerství a utajených kvalitách obou pohlaví. Humorné přemýšlení o rozdílech mezi muži a ženami, které velmi často vyvolávají nedorozumění. 

Jakub Slach nebo Jan Holík se na Vás budou těšit v areálu letního kina v Turnově. Scénickou hudbu k představení, na míru, složil David Kraus. 

21. 7. od 20:00 – ANETA LANGEROV8 – NA RADOSTI 2016 (Sedmihorské léto) - Aneta Langerová pokračuje v úspěšném turné Na Radosti ke stejnojmennému novému albu. Za doprovodu kapely a smyčcového tria v rámci turné 2016 vystoupí také na Sedmihorském létě 2016. Vedle písní z nového alba nebudou chybět i starší skladby v nových aranžích. Posluchači se mohou těšit na známé písně jako Voda živá, Malá mořská víla, V bezvětří, Vzpomínka, Tráva, Svatá Kordula a mnohé další.

26. 7. od 19:30 – IVAN MLÁDEK a Banjo Band (Křižanské léto) - Ivan Mládek je vynikající muzikant, textař a humorista, kterého není třeba dlouze představovat. Mládkův osobitý humor, kterým baví publikum již neuvěřitelných 50 let, a dixielandové melodie Banjo Bandu slibují jedinečný zážitek.

28. 7.  – 30. 7. BENÁTSKÁ! (Liberec – areál Vesec) – Tradiční letní festival – letos s hvězdami: Tom Jones, Hana Zagorová, Michael Schenker, Dragonforce, Bára Poláková, Ewa Farna, Olympic a mnoho mnoho dalších!!!

Autoři

Štítky koncert, hudební skupina, Duo Jamaha, léto, Věra Špinarová, Ondřej Havelka, Ivan Mládek, festival, Marta Kubišová, Aneta Langerová, Jakub Smolík, kulturní akce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ PŘEHLED: V červenci se nudit nebudete. Blíží se Benátská! i koncert Dua Jamaha  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.