Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 25. května 2024  |  Svátek má Viola
Bez reklam

Piknik, pétanque i kapela. Frýdlant připravuje večer ve francouzském stylu

Nevíte, kde zakončit nadcházející víkend? Zkuste francouzský večer, který na poslední červencový den chystá město Frýdlant. Tahle originální akce proběhne za příznivého počasí v městském parku, pokud bude pršet, přesune se do místního kina. Návštěvníci se můžou těšit na francouzské divadlo, francouzskou kapelu, promítání francouzského snímku pod širým nebem a také možnost zahrát si pétanque.

„Návštěvníci ale mohou přijít i dříve. Nejlépe s dekou a piknikovým košem, aby si vytvořili tu pravou pohodu ve francouzském stylu. Pokud si nebudou chtít nosit své vlastní jídlo a pití na piknik, mohou si ho zakoupit ve stáncích. K dostání budou sýry, víno, nebo třeba palačinky,“ říká Marie Kolářová z odboru kultury Městského úřadu Frýdlant.

V 18.00 hodin pak odstartuje program divadelní představení pro malé i velké divadla Fortissimo. Následovat bude skupina Sergent Pépère. Po setmění se pak bude promítat francouzský snímek „Co jsme komu udělali“. Vstupné je dobrovolné.

Foto pixabay.com

Štítky Frýdlant, pétanque, hudební skupina, styl, divadlo, kino, městský park, FORTISSIMO

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Piknik, pétanque i kapela. Frýdlant připravuje večer ve francouzském stylu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.