Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Podpořte dobrou věc a přijďte v pondělí do Malého divadla

Pokud máte volný pondělní večer, nahoďte společenský oděv a vyrazte do Malého divadla v Liberci. Právě tam proběhne Benefiční koncert Plňme přání dětem, který přispěje na dobrou věc. Přijďte se pobavit a udělejte něco dobrého pro jiné. Zakoupením vstupenky totiž přispějete na projekt Plňme přání, jehož cílem je splnit přání v podobě zážitku osobě s těžkým životním osudem.

Můžete se těšit na úžasné sopranistky Věrku Poláchovou a Ivetu Hejdukovou a mezzosopranistku Stanislavu Šinkovskou, na skvostné horny a violoncello Gruppo Tre, úžasnou harfenistku Markétu Doubravskou, soloflétnistku Danielu Vrbasovou a soloklarinetistu Aleše Hejcmana, skvělého operního pěvce Daria Grbice, bezvadného saxofonistu Karla Korouse a skvělého klavíristu Jaroslava Němce a Vladimíra Kořána.

Vstupné je 150 korun. Benefiční koncert začíná už tohle pondělí v 19:00. Hodinu před oficiálním startem vystoupí v divadelním klubu Rachot Band, skupina složená z absolventů, studentů školy a klientů Jedličkova ústavu v Liberci.

Štítky Metzlův dům, Liberec, vstupenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podpořte dobrou věc a přijďte v pondělí do Malého divadla  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.