Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Další autorský večer u Fryče. Tentokrát s Tomášem Klvaňou na téma fenomén Trump

Knihkupectví a antikvariát Fryč pro vás připravil další autorský večer, tentokrát nad knihou Fenomén Trump s podtitulem Poslední vzpoura bílých mužů. Ta přináší překvapivý pohled na současný svět, v němž vše navzájem souvisí: problém uprchlíků v Evropě, masivní rozvoj sociálních sítí, mocenský ústup dosavadních elit, feminismus i nástup politiků jako je Donald Trump nebo Miloš Zeman. Večer zdaleka nebude jen o Trumpovi nebo Americe. Setkání s autorem knihy Tomášem Klvaňou v knihkupectví začíná ve středu v 19:00.

Tomáš Klvaňa v současné době působí jako výkonný ředitel Nadačního fondu nezávislé žurnalistiky a přednáší na New York University v Praze. 

Pracoval jako novinář v různých českých médiích; mimo jiné jako mezinárodní komentátor pro MF Dnes a později jako zástupce šéfredaktora Hospodářských novin. V roce 2003 získal Shorenstein Fellowship na JFK School of Government Harvardské univerzity, působil jako mluvčí a poradce prezidenta a zvláštní zmocněnec vlády pro komunikaci programu raketové obrany. V roce 2011 vydal v nakladatelství Paseka svůj první román Marina, ruský příběh.

V roce 2012 mu byla udělena cena Distinguished Leadership Award for Internationals na Minnesotské univerzitě, kde získal v roce 1997 doktorát v oboru teorie a kritika komunikace.

Vstupné na autorský večer je 50 korun, studenti a senioři 30 korun.

Štítky Donald Trump, Miloš Zeman, Evropa, Amerika, New York University, Nadační fond nezávislé žurnalistiky, Praha, Minnesotská universita, Mladá fronta DNES, Hospodářské noviny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další autorský večer u Fryče. Tentokrát s Tomášem Klvaňou na téma fenomén Trump  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.