Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Poslední vstupenky na říjnovou M.K. Show zůstávají v prodeji. Do "desítek" míří Janis Sidovský a Jan Mühlfeit

Poslední vstupenky na zítřejší M.K. Show zůstávají v předprodeji. Do vratislavického kulturního centra 101010 tentokrát přijali pozvání manažer a producent Janis Sidovský a mentor Jan Mühlfeit. Už devětadvacátá M.K. Show začíná zítra v 19:30. Vstupenky můžete v předprodeji zakoupit za 100 korun, na místě pak za 150 korun.

I nyní je na co se těšit. Janis Sidovský patří k odborníkům v oblasti public relations v šoubyznysu, je aktivně činný v oblasti charity a podílí se na aktivitách české gay komunity. Je držitelem tří platinových desek a spolupracoval s mnoha osobnostmi české populární hudby. Od 1. prosince 2007 do 30. září 2012 patřil k top manažerům TV Barrandov. V létě 2016 byl producentem představení Noc na Karlštejně znovu na Karlštejně, které zaznamenalo zcela mimořádný úspěch.

Naopak Jan Mühlfeit je český manažer, globální stratég, kouč a mentor. Téměř 22 let působil ve firmě Microsoft, z toho posledních 15 let v nejužším vedení. Jeho poslední rolí před odchodem v roce 2014 byla pozice prezidenta Microsoft Corporation pro Evropu, kterou zastával od roku 2007. Je poradcem pro řadu vládních a mezinárodních organizací, jako AIESEC, Světové ekonomické fórum, Evropská komise, či OECD.

Jako už tradičně půjde výtěžek na dobrou věc. Tentokrát bude kolovat k základní škole Liberecká v Jablonci nad Nisou, která poskytuje základní vzdělání žákům s různým stupněm mentálního postižení, se souběžným postižením a s poruchou autistického spektra. 

Zdroj Wikipedia.cz

Štítky vstupenka, Janis Sidovský, Jan Mühlfeit, Microsoft, OECD, Evropská komise, Světové ekonomické fórum, AIESEC, Evropa, TV Barrandov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední vstupenky na říjnovou M.K. Show zůstávají v prodeji. Do "desítek" míří Janis Sidovský a Jan Mühlfeit  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.