Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Bílé Vánoce Lucie Bílé vás naladí na vánoční atmosféru

Nalaďte se na Vánoce s pořádnou dávkou kultury. Jedinečný vánoční program s nezapomenutelnou atmosférou Vám přinesou Bílé Vánoce Lucie Bílé. Naše nejpopulárnější česká zpěvačka a věřme, že v době koncertů už devatenáctinásobná zlatá slavice, vystoupí v centru Babylon v Liberci, už 11. prosince.

Lucie Bílá musela první listopadový víkend zrušit své dva velké narozeninové koncerty v O2 aréně. Naštěstí nešlo o žádnou vážnou nemoc. Lucce nedovolily zpívat průdušky. Zrušení koncertu Bílých Vánoc v našem městě se bát ale nemusíte. Dle našich informací je už Lucčin hlas o hodně lepší a se sérií koncertů, zvýrazňující nejkrásnější svátky v roce, začíná už 22. listopadu.

Vstupenky na koncert v Chomutově seženete jak v síti TicketStream, tak přímo na hlavní pokladně v centru Babylon. Zakoupit si můžete i VIP vstupenku, se kterou máte následně možnost setkání přímo s Lucií Bílou.

Nenechte si ujít vystoupení té nejlepší z nejlepších. Nákupem vstupenky můžete svým blízkým věnovat krásný, předvánoční dárek.

Tisková zpráva

Štítky Vánoce, Lucie Bílá, koncert, vstupenka, Centrum Babylon Liberec, Liberec, kultura, Lucca, Chomutov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bílé Vánoce Lucie Bílé vás naladí na vánoční atmosféru  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.