Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Vratislavické "desítky" budou patřit předposlední letošní show Martina Krause

Jubilejní 30. díl M.K. SHOW plné těch nejzajímavějších historek opět míří do vratislavických „desítek.“ Tentokrát se představí vítěz sedmé řady pořadu StarDance a dále zpěvák Ezy Hýbl, který momentálně začal se svým novým projektem Hello, kde s ním působí také Franta Soukup a hned první singl " S tebou" se uchytil a můžete ho slyšet třeba na stanici Evropa 2.

„Ezyho jsem si pozval do své show už podruhé, protože je to úžasný zpěvák, komik a hlavně skvělý člověk. Show s ním v roce 2015 byla jedna z nejlepších, co si pamatuji,“ říká moderátor Martin Kraus. Ezyho Hýbla dokonce pojmenoval Ondřej Soukup jako český objev.

Neméně zajímavý bude tentokrát také druhý host, kterým je Marek Zelinka. „Ten zaujal širokou veřejnost určitě ve StarDance, kde předvedl něco neuvěřitelného. Kdo neviděl jeho vystoupení, doporučuji vyhledat si jej na internetu,“ dodal Kraus.

Jako každý díl, tak i tento, bude výtěžek kolovat na charitu. Tentokrát bude putovat na rehabilitační a ozdravné pobyty handicapovaných, lehce mentálně postižených dětí a dětí po onkologické léčbě.

Letos předposlední vratislavická M.K. SHOW zavítá do vratislavického kulturního centra 101010 ve čtvrtek 24. listopadu. Začátek je naplánován na 19:30. Vstupenky můžete kupovat za 100 korun na portále eVstupenka a za 150 korun na místě.

Štítky Martin Krause, StarDance …když hvězdy tančí, Evropa, Martin Kraus, Ondřej Soukup, Marek Zelinka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vratislavické "desítky" budou patřit předposlední letošní show Martina Krause  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.