Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Benátská noc mění název. Od letošního roku je jen Benátská!

„Benátská!“ Zkrácený název pro Benátskou noc se mění v oficiální pojmenování festivalu. Pořadatelé tradičního hudebního festivalu od letošního roku zkrátili název pouze na „Benátská!“ Nové pojmenování je podle pořadatelů údernější a hravější.

 

„Po 21 letech měníme název festivalu. Není to velká změna, Benátská vždy zůstane Benátskou, a to je právě ono. Spousta návštěvníků už tento název používá automaticky...jedu na Benátskou...noc se nám pomalu vytratila. Taky už to není jedna noc, ale pořádně dlouhej flám,“ informují pořadatelé na webu festivalu.

Pořadatelé mezitím zveřejnili další jména, na které se při letošní Benátské můžete těšit. Už teď je jisté, že festival zakončí vystoupení Čechomoru. Dorazí také adeptka na objev roku zpěvačka Lenny, dcera Lenky Filipové, dále již tradiční vystupující Anna K, novinka na hudební scéně projekt Mateřská.com a jako náhrada za zrušené loňské vystoupení skupina Skyline.

Štítky Benátská noc, festival, hudební festival, Lenka Filipová, Anna K, Skyline

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benátská noc mění název. Od letošního roku je jen Benátská!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.