Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

V F. X. Šaldy hledají ředitele. Martin Otava odchází do Plzně

Liberecké divadlo F.X. Šaldy vypisuje výběrové řízení na post ředitele. Místo totiž po pěti letech opouští dosavadní ředitel Martin Otava, který povede od září Divadlo J. K. Tyla v Plzni. Zájemci se můžou hlásit do 18. dubna. Vítězný uchazeč by se měl ujmout funkce 1. září.

„Věřím, že se do výběrového řízení přihlásí kvalitní kandidáti. Sám za sebe si v čele divadla představuji člověka, který nejenže rozumí divadelnímu umění, ale je i dobrým manažerem, a současně dokáže při jednání s citlivými a složitými uměleckými dušemi uplatnit velkou dávku diplomacie,“ doplnil náměstek Kamil Jan Svoboda.

Jaké že jsou požadavky pro uchazeče, kteří chtějí projít rozřazovacím sítem? Mimo jiné také čtyřletá praxe ve funkci vedoucího zaměstnance, oprávněného řídit další vedoucí pracovníky na druhém stupni řízení. Samozřejmostí je znalost problematiky řízení příspěvkové organizace a souvisejících ekonomických a právních norem v oboru kultura, umění i aktivní znalost nejméně jednoho světového jazyka.

Štítky Martin Otava, Plzeň, Divadlo Josefa Kajetána Tyla, Kamil Jan Svoboda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V F. X. Šaldy hledají ředitele. Martin Otava odchází do Plzně  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.