Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Ještědská odysea letos počtvrté. Už tuto sobotu ve Vesci

Už čtvrtý ročník multižánrového festivalu Ještědská odysea proběhne tuhle sobotu ve veseckém areálu. Dvě pódia pro kapely, dvě stage s elektronickou hudbou, skejtové a longboardové závody, workshopy, fireshow, hodně skvělého vege i nevege občerstvení. Odysea startuje už brzy po obědě.

V areálu už teď probíhají předfestivalové přípravy. Pro živé kapely letos budou k dispozici dvě pódia. Zatím je potvrzeno 17 interpretů, mezi nimi Manon Meurt, Gagarin, Beazet Kritiks nebo Got a Wolf. Také DJská pódia budou dvě – stejně jako minulý rok. „Známé tváře z Dizlegtické Divize a Mozkocucu doplní místní a přespolní hosté,“ říká za organizátory festivalu Alan Oldřiška.

Spoustu adrenalinu přinese letošní skejtové a longboardové klání. Závodit se bude v řadě disciplín. „Třešničkou na dortu by měl být smrtící long downhill o long komplet,“ doplňuje Oldřiška.

Na Ještědské odysee budou připraveny i projekce, workshopy a výstavy. Příchozí si mohou zažonglovat, zkusit si sítotisk, zahrát si Červy. Na místě budou i stánky Food not Bombs, Šance zvířatům. Na večer se chystá fireshow.

Vstupné na festival je symbolické, platí se 30 korun. „Nejvíc nás potěší, když si na baru dáte něco k pití, koupíte si něco k jídlu, které bude jak vege, tak nevege,“ dodává Oldřiška.

Více o festivalu se dozvíte na stránkách organizátorů www.jestedska-odysea.cz.

Program Ještědské odysey 2014

Koncerty

ADOLPHO (Plzeň), BEAZET KRITIKS (Jablonec nad Nisou), DEBBI LOVE (Praha), DOMINIK KOTYZA (Žižkov), FASTERATU (Liberec), FEEDING CROWS (Liberec), GAGARIN(Praha/Havířov), GOT A WOLF (Blansko), JOVANERA (Liberec), KRÜGER (Praha), LES (Liberec), LOOP STATION (Liberec), MANON MEURT (Rakovník), NIK (Aš), OI OI PIRATOI (Praha), UL FARMA (Ústí nad Labem), WE ARE THE INDIANS (Liberec)

Djs

Divize stage

BOŽÁK BOYS, FERTILIZER (koncert), MISOLOGY, MOORIS & FIREBALL, NONAME

Mozkocuc stage

LEMUR live, MARTY, ZIKY (PESS), MOZKOCUC

Projekce, workshopy, výstavy

VIDEOPROJEKCE _STROY, VÝSTAVY, SÍTOTISKOVÝ WORKSHOP, STÁNKY S NÁUŠNICEMA, PLACKAMA ATD., DĚTSKÝ KOUTEK, VEGE I NEVEGE OBČERSTVENÍ, FOOD NOT BOMBS, AMNESTY INTERNATIONAL ČR, ŠANCE ZVÍŘATŮM, HRACÍ AUTOMAT ČERVI

Autoři

Štítky ještědská, odysea, 2013, festival, výstava, Liberec, Praha, hudební skupina, Amnesty International, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ještědská odysea letos počtvrté. Už tuto sobotu ve Vesci  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.