Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na Františkově vznikne nový klub. Nahradí zrušený Vlak

To, co se delší dobu proslýchalo na sociálních sítích, o víkendu posvětili bývalí provozovatelé klubu Vlak. V prostorách bývalého Liquidu už brzy vznikne nový klub, který má v plánu podpořit libereckou hudební scénu. Příznivci Vlaku tak nemusí truchlit. Útočiště najdou na Františkově.

„Klubem chceme zaplnit vzniklou díru po zavření Vlaku, kdy teď prakticky v Liberci neexistuje klubová scéna,“ popsal Drbně dlouholetý provozovatel klubu Vlak Marek Jiran a doplnil: „Chceme se zaměřit na koncerty, podporovat libereckou scénu, jak hudební, tak i divadelní. Program klubu se budeme snažit dělat hodně pestrý, aby si každý návštěvník našel to svoje.

Oblíbený harcovský Klub Vlak ukončil svou činnost před třemi týdny. „Rozhodujícím impulsem ke konci klubu je neprodloužení nájemní smlouvy ze strany Technické univerzity. O setrvání klubu v Harcově není ze strany Technické univerzity zájem, přestože jsme splnili podmínky úpravy provozu, projednávané v lednu po první vlně kampaně proti klubu, čert ví odkud vedené,“ popsal zakladatel klubu Martin Bauer st. Vlak v Liberci fungoval pět let.

O vývoji kolem nového klubu vás budeme informovat.

Štítky Františkov (Velké Kunětice), Liberec, Martin Bauer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Františkově vznikne nový klub. Nahradí zrušený Vlak  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.