Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Azylu se v pátek představí temní sousedé z polské Vratislavi

Koncert dvou polských a dvou českých kapel má v pátek na programu pivní bar Azyl. V rámci české mini šňůry se v Liberci představí Gunatanamo Party Program z Vratislavi a 71TONMAN ze stejného města. Poláky doplní v Liberci dobře známí Le Bain de Maid z Chebu a domácí 67 Cabaret.

„Jak je všeobecně známo, polský národ je jedním z mála, co má rád ten náš. A, ruku na srdce, ne vždy jim to vřele oplácíme stejným způsobem. Avšak není všem dnům konec, na páteční večer šestého března jsme si přichystali hutnou párty s těžkotonážním programem,“ zvou pořadatelé koncertu na facebooku.

Guantanamo Party Program mají na svém kontě už několik splitek i dvě dlouhohrající desky. V Česku nejsou neznámí. „Však jejich apokalyptický sludge/hard core se screamo vokálem, drtivými kytarami, zběsilými bicími a až úchylnou zálibou v nečekaných změnách tempa nenechá ani toho nejzapšklejšího čecháčka jen tak postávat u baru,“ představují pořadatelé.

Z polské Vratislavi Guantanamo Party Program do Česka doprovodí 71TONMAN. Ti vydali před rokem a čtvrt svůj bezejmenný šestipísňový debut, který představí i libereckému obecenstvu.

Koncert doplní chebští Le Bain de Maid, kteří představí své nové splitko Hadem pro mého munga. Akci přibližně v osm odstartují domácí 67 Cabaret.

Na místě bude i veganské občerstvení, na čepu bude řada zajímavých piv a pivotéka nabízí desítky lahvových piv z celého světa.

Autoři

Štítky Liberec, Cheb, Česko, hudební skupina, Facebook, Azyl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Azylu se v pátek  představí temní sousedé z polské Vratislavi  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.