Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Miloš Zeman stráví v Libereckém kraji tři dny, na čtyřech místech se setká s občany

Prezident Miloš Zeman se připravuje na další návštěvu Libereckého kraje. Na severu Čech stráví tradičně tři dny. V Libereckém kraji s ním budete moci diskutovat na čtyřech veřejných setkáních s občany, která se uskuteční od 9. do 11. května. Kompletní program jeho cesty vám přinášíme v tomto článku.

První den návštěvy zahájí prezident tradičně na Krajském úřadu Libereckého kraje, kam dorazí v úterý 9.května v 10:30 společně se svou manželkou. Na krajském úřadu se také dopoledne setká se zastupiteli a starosty obcí a podepíše se také do pamětní knihy. Odpoledne zamíří do obce Prysk, kde se setká s občany a vedením obce.

O den později zamíří na setkání se zaměstnanci firmy Trevos v Turnově, poté se naobědvá na Zámku Svijany a přesune se do Jilemnice, kde se na Masarykově náměstí setká s občany. Po čtvrté hodině odpolední zamíří do Železného Brodu, kde se rovněž setká s obyvateli města.

Poslední den, tedy 11. května, čeká prezidenta cesta do Doks a setkání s místními. Poté, co se podepíše do pamětní knihy, naobědvá se v Hotelu Berg ve Starých Splavech. Jeho návštěvu tradičně zakončí tisková konference, která proběhne ve čtvrtek odpoledne v kongresovém sále stejného hotelu.

Foto Bezedný Frank

Štítky Liberecký kraj, Miloš Zeman, návštěva, Česko, Trevos, Prysk, Turnov, Jilemnice, Železný Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miloš Zeman stráví v Libereckém kraji tři dny, na čtyřech místech se setká s občany  |  Politika  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.