Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Večer pro (ne)rozhodnuté voliče. U Fryče se setkají Jaromír Baxa a Antonín Ferdan

Komunální volby se blíží a knihkupectví Fryč se rozhodlo v pondělí uspořádat setkání dvou současných libereckých zastupitelů Jaromíra Baxy z Liberce otevřeného Lidem a Antonína Ferdana ze Starostů. Večer bude moderovat knihkupec Martin Fryč.

Mělo by jít sice o předvolební, ale i velmi otevřené a přátelské povídání. „Dlouho jsem si chtěl v klidu s Tondou a Jaromírem sednout a zeptat se jich na spoustu věcí, které se týkají Liberce. Nemám zatím čas a sílu chodit se dívat na zastupitelstva - tohle je taková náplast,“ vysvětlil Martin Fryč.

Ten chtěl nejprve podobné setkání uspořádat soukromě. „Ale vlastně - proč to neotevřít veřejnosti? Nevím, kam v rozhovoru všude zabrousíme, ale rozhodně nebudeme vybrušovat z koupaliště nebo hnusopískoviště na náměstí,“ dodal knihkupec.

Hodnotit se budou poslední čtyři roky v zastupitelstvu, ve kterém oba hosté byli. Setkání proběhne v pondělí 24. září tradičně v prvním patře Knihkupectví Fryč. Začíná se v 18 hodin, vstupné se neplatí.

Autoři | Foto Knihkupectví Fryč

Štítky Knihkupectví Fryč, Fryč, debata, volby, Jaromír Baxa, Antonín Ferdan, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Večer pro (ne)rozhodnuté voliče. U Fryče se setkají Jaromír Baxa a Antonín Ferdan  |  Politika  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.