Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Lid se bouří, internet směje. Prymula s Faltýnkem se po noci na Vyšehradě stali terčem internetových vtipálků

Odstoupí nebo neodstoupí? Přes Českou republiku se během pátečního dopoledne přehnala bouře. Vyvolalo jí zjištění deníku Blesk, podle kterého porušil ministr zdravotnictví několik svých vlastních nařízení a setkal se v "zavřené" restauraci (čtěte církevní stavbě) s Babišovou (uvidíme, zdali ještě) pravou rukou, šéfem poslanců ANO Jaroslavem Faltýnkem. A zatímco Prymulou doma zavření občané jsou logicky rozhořčeni a žádají spravedlivý trest, internet pálí ostrými.

„Jestli si to veřejnost přeje, tak rezignuji," svěřil se ráno ministr zdravotnictví Prymula týdeníku Respekt. Chvíli poté si ministrovu rezignaci začal veřejně přát i Babiš„Nic jsem neporušil, pokračuji," ozřejmil odpoledne Prymula skutečnost, že lid si očividně jeho rezignaci nepřeje.

Představení se tak dramatizuje. Do hry přitom ještě nenaskočil třetí klíčový hráč - prezident Miloš Zeman, k jehož nohám se ministerská rezignace skládá (ať už ji přinese kdokoliv).

Čekání na grande finale, které přinese odpověď na otázky: kdo odstoupí první? Kdo poslední? Který zhasne? Kdo nakonec rožne (na západ od Moravy „rozsvítí" )?, si přitom můžeme zkrátit humorem, jehož autorem je internet.

Jaký je váš oblíbený měsíc? Sázková kancelář Fortuna dnes ráno vypsala sázku, zdali bude Prymula začátkem listopadu stále (nebo nově?) ministrem zdravotnictví. ANO - kurz 30,0.

Než se o tom rozhodne, pan ministr by měl ještě pár novinek. Smutná zpráva pro fotografy.

A zpěváky.

C J nebude mít zrovna radost.

Ani Sallieri.

Nechce někdo medaili? Jedna bude volná.

Možná i post ministra zdravotnictví..

..úvazek spíše krátkodobějšího charakteru.

Na prvním místě je spokojenost.

A dobře odvedená práce.

Po práci legraci.

A Havlíček přesčasy.

Poslední zhasne.

Aby tam neslídili čumilové.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky prymula, faltýnek, Blesk, restaurace, odchod, vtipy, meme, Roman Prymula, Internet, Jaroslav Faltýnek, ministr zdravotnictví, Vyšehrad, ANO 2011, Česko, Andrej Babiš, Miloš Zeman

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lid se bouří, internet směje. Prymula s Faltýnkem se po noci na Vyšehradě stali terčem internetových vtipálků  |  Politika  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.