Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Další hejtmanský den je tady. Zeptejte se na to, co vás zajímá

Hejtman Martin Půta pokračuje ve středu 1. října v pravidelných návštěvách měst a obcí Libereckého kraje a setkávání s občany. Tentokrát zavítá do Liberce. Další hejtmanský den bude zahájen v budově libereckého magistrátu.

 

Poté hejtman, v doprovodu primátorky Statutárního města Liberec Martiny Rosenbergové, navštíví Kino Varšava, Krajskou nemocnici Liberec a Duklu Liberec. Po pracovním obědě si prohlédne Obchodní akademii v Šamánkově ulici a Dětské centrum Sluníčko.

Poté už bude následovat další letošní setkání hejtmana s veřejností. Uskuteční se od 16:00 hodin v Kavárně Pošta. Den s hejtmanem v Liberci byl původně naplánován na pátek 29. srpna. Kvůli nemoci hejtmana musel být ale tento termín zrušen. Ve spolupráci se sekretariátem primátorky Liberce Martiny Rosenbergové byl zvolen náhradní den.

Napsala redakce

Štítky Liberec, Martin Půta, Liberecký kraj, Martina Rosenbergová, Kino Varšava, Dukla Liberec, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další hejtmanský den je tady. Zeptejte se na to, co vás zajímá  |  Politika  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.