Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Korytář: Dalším cílem jsou komunální volby

„Váš hlas nepropadne,“ uklidňuje po uplynulých předčasných volbách lídr Změny Jan Korytář. Hnutí získalo v celé republice jen 0,57 procenta ze všech hlasů a ani na Liberecku, kde je Změna doma, neprolomila pětiprocentní hranici. Volbami do Poslanecké sněmovny boj podle lídra nekončí, ale začíná.

„Díky všem 28.592 odvážným voličům, kteří se nebáli dát Změně svůj hlas. Nepropadne, protože Změna v těchto volbách nekončí, ale začíná. Mohlo to být sice lepší, ale z Liberce mám osobní zkušenost, že to, že to napoprvé nevyjde, ještě nemusí nic znamenat, pokud se poučíte z chyb, nezdáte se a jdete dál za svým cílem. A na této cestě nejsem už ve Změně zdaleka sám,“ popsal Jan Korytář krátce po sečtení všech hlasů na svém facebooku.

Po nepříliš povedených volbách do Poslanecké sněmovny se Změna zaměří na komunální volby. „Budeme nyní pokračovat dál, krok za krokem, dalším cílem jsou komunální volby a ty naštěstí nebudou v mimořádném termínu, takže budeme mít dost času se na ně lépe připravit a uspět,“ dodal lídr hnutí.

Změna získala na Liberecku 2260 hlasů, tedy 2,88 procenta. V domácím prostředí určitě hnutí pomýšlelo na lepší výsledek. Změna překročila jedno procento už jen na Jablonecku, Semilsku, Českolipsku a Děčínsku. Naopak třeba na Kroměřížsku získala 0,21 procenta se 118 hlasy.

Štítky Liberec, volby, změna, Jan Korytář, Volby do zastupitelstev obcí v Česku, Poslanecká sněmovna ČR, Liberecký kraj, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Korytář: Dalším cílem jsou komunální volby  |  Politika  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.