Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vyznavači silných strojů, zbystřete! Motovýstava v Liberci představí jedinečné stroje z českých garáží

Na šest desítek nových a předváděcích strojů, sportovních biků i perel historie bude k vidění 7. a 8. dubna v Centru Babylon v Liberci. Fanoušci staveb a přestaveb si budou moci prohlédnout unikátní stroje od stavitelské elity. Probíhat budou autogramiády a besedy s předními závodníky a osobnostmi motosportu. Nebudou chybět stánky s motorkářským oblečením, helmami a příslušenstvím.

Příznivci silných strojů se sjedou během prvního dubnového víkendu v areálu libereckého Centra Babylon. Kromě sériových motocyklů (HD - Praha, Yamaha - MMB Ml. Boleslav, UNIVOK - KTM, Tygr sport – Kawasaki atd.) zde budou své stroje prezentovat významní stavitelé z České republiky i Slovenska (Palo Faragula - XXL-LM, Roman Buš - WILDSTYLE, František Bártík - Bartcycles, by Bob, Pavel Krupka, Pavel Rác, Jakub Sluka - Kubajz Garage a Dan Bárta - Mc Fly Carbon, Lukáš Smejkal - BLACK CLOUD, Jan Hrstka s HD  motobarem JD a mnoho dalších). Velkou zajímavostí bude exponát Laurin Klement 1904 sestrojený 3D tiskárnou Turnov na základě pouhých dvou zachovaných fotografií.

Přednášky a autogramiády osobností české motorkářské scény

Akce s vůní benzínu slibuje i celou řadu známých závodníků a dalších osobností motosportu. Na podiu se během dvou dnů vystřídají Milan Engel (účastník Rally Dakar 2017), Otto Knébl (MČR v kat. Dragster), Andrea Bínová (Dragster), Lukáš Volejník (Ledová plochá dráha) a řada dalších, kteří přislíbili účast na autogramiádě. Výstava bude doplněna o nabídku služeb, oblečení, helem a příslušenství pro crossové, cestovní, sportovní i chopper motocykly. Oko mužského návštěvníka potěší hostesky, se kterými se mohou návštěvníci vyfotografovat na vystavených exponátech.

Otevírací doba pro návštěvníky

Pátek 7. dubna 2017: 14:00 - 19:00 hodin
Sobota 8. dubna 2017: 10:00 - 18:00 hodin

Ceny vstupného

Dospělé osoby: 100 Kč
Děti do 15 let, důchodci, ZTP: 50 Kč
děti do 10 let, ZTP/P: zdarma

Místo konání

EXPO sál, Konferenční sál
CENTRUM BABYLON
Nitranská 1
460 12 Liberec

Tisková zpráva

Štítky Liberec, Centrum Babylon Liberec, Yamaha, KTM, Kawasaki, Praha, Česko, Slovensko, Dan Bárta, Světová výstava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyznavači silných strojů, zbystřete! Motovýstava v Liberci představí jedinečné stroje z českých garáží  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.