Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Liberec bude mít svůj pivní festival. První ročník je naplánován na konec prázdnin

Milovníci lahodného zlatavého moku se můžou těšit na posední prázdninový víkend. První zářijovou sobotu se totiž na náměstí Dr. E. Beneše v Liberci uskuteční první ročník Libereckého pivního festivalu. Milovníci piva se mají na co těšit. Čeká na ně to nejlepší z deseti převážně regionálních pivovarů.

„Kromě piva budou lidé moci ochutnat spoustu gurmánských specialit. Nejen speciální typy klobás, ale na své si přijdou také příznivci ryb, pro které bude připravený stánek s rybami na grilu,“ říká Michal Buzek, ředitel městské společnosti Elset, která festival pořádá.

Hlavní roli bude hrát samozřejmě dobré pití, ale chybět nebude ani hudba. Odpoledne 2. září na náměstí zahrají Ready Kirken, skupina S.R.O. a večer pak Waldovy Matušky. Po celý den bude připraven také program pro děti. Vstupné na celý festival je navíc zdarma.

Účast už potvrdily pivovary z blízkého i dalekého okolí. Návštěvníci budou moci ochutnat produkci od frýdlantského Albrechta, ze Svijan, vratislavického Konrada, Rohozce, Rezka, Maloskalského pivovaru, Antoše, Primátora, jabloneckého Volta nebo krásnolipského Falkenštejna.

Štítky Liberec, Liberecký pivní festival, pivo, náměstí Dr. E. Beneše, festival, pivovar, Albrecht, Ready Kirken

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberec bude mít svůj pivní festival. První ročník je naplánován na konec prázdnin  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.