Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Novinky z Nákupního centra Géčko Liberec

PR článek

Je mou milou povinností Vás informovat o novinkách, které jsme pro Vás na konec roku v Nákupním centru Géčko připravili.

Géčko slaví 10 let a my bychom s Vámi rádi toto kulaté výročí oslavili. Na sobotu 4.11. jsme pro Vás připravili bohatý program s Magdou Reifovou a My little pony. Čeká Vás fotostěna, půjčovna kostýmů, workshopy, malování na obličej a na závěr rozkrojení narozeninového dortu. Po celý den se můžete na pasáži potkat s oblíbeným Méďou Géďou, který bude rozdávat drobné dárečky. O dárky v hodnotě až 2000,- Kč můžete soutěžit již v tuto chvíli na facebooku. Kdo si chce více zavzpomínat na akce z minulých let, bude mít možnost prostřednictvím našeho Géčko magazínu, který najdete již brzy na pasáži Géčka.

20. výročí oslaví také charitativní akce „Strom splněných přání“, při které naši zákazníci plní vánoční přání dětem z dětských domovů. Slavnostní  zahájení za účasti libereckého primátora proběhne v neděli 26.11. a pak až do 20.12. budete mít možnost vyzvednout si u hostesek na pasáži centra přáníčko a některému z dětí přání splnit.  Adventní čas jsme se rozhodli zpříjemnit hlavně našim dětem, takže jsme na každou adventní neděli připravili tvořivé dílničky s vánoční tématikou.

 Otevřeli jsme pro Vás také několik nových obchodů. Klenoty Aurum netřeba dlouze představovat. Značkové hodinky, šperky a brilianty máte tak u nás na dosah ruky. Nový obchod s módou Fantazim, vedle oční optiky Fokus, má širokou nabídku pánských a dámských společenských, ale i volnočasových oděvů. Do nových prostor vedle dm drogerie se přestěhovala i směnárna Interchange.

Srdečně Vás zvu do Géčka
Iva Poláková –Manažerka centra

Foto ledmultimedia.cz

Štítky Liberec, Géčko, Nákupní centrum Géčko, Magdalena Reifová, G.cz, Facebook, My Little Pony, advent

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Novinky z Nákupního centra Géčko Liberec  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.