Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.
PR článekPondělí, 6. listopadu 2017, 14:22
Oblíbený liberecký pivní bar Šnyt si na sv. Martina připravil speciální menu. Od středy do neděle ochutnáte tradiční husí kaldoun, husí galantinu a samozřejmě svatomartinskou husu. Pečínku pak můžete spláchnout extra chmeleným pivním speciálem.
Šnyt bude mít tentokrát otevřeno výjimečně i v neděli. „Ke každé huse bude právě jen v neděli pivní speciál zdarma,“ říká Leoš Svoboda ze Šnytu.
Půjde o spodně kvašenou dvanáctku s výraznou hořkostí a kořeněnou chmelovou chutí. „Chmelený je hlávkovým žateckým chmelem, vařený dle unikátní receptury,“ dodal Svoboda.
Meníčko ale bude k dispozici poprvé už ve středu. Jako polévka husí kaldoun, z předkrmů si můžete vybrat husí galantinu nebo restovaná husí játra.
Jako hlavní chod bude pečená husa na cibulce a jablkách s červeným a bílým zelím a variací knedlíků. „Husy jsou z rodinné farmy,“ doplnil Svoboda.
A sladká tečka na závěr? Čokoládový dort paní Ročkové.
Ke svatému Martinovi patří i vína. „Ochutnáte svatomartinská vína z Vinařství Vinofol, otevírat je budeme v sobotu 11. 11. v 11 hodin,“ uzavírá Svoboda.
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.