Aktuálně

V Pihelu boural mladík s čerstvým řidičákem. Bilance: 8 zraněných, 2 těžce více...

Naivní divadlo uvede v sobotu novou inscenaci Vánoce aneb Příběh narození více...

Liberecký kraj letos Ještěd koupit nestihne více...

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na svatomartinské menu do Šnytu. V neděli si dáte k huse pivní speciál zdarma

PR článek

Oblíbený liberecký pivní bar Šnyt si na sv. Martina připravil speciální menu. Od středy do neděle ochutnáte tradiční husí kaldoun, husí galantinu a samozřejmě svatomartinskou husu. Pečínku pak můžete spláchnout extra chmeleným pivním speciálem.

Šnyt bude mít tentokrát otevřeno výjimečně i v neděli. „Ke každé huse bude právě jen v neděli pivní speciál zdarma,“ říká Leoš Svoboda ze Šnytu.

Půjde o spodně kvašenou dvanáctku s výraznou hořkostí a kořeněnou chmelovou chutí. „Chmelený je hlávkovým žateckým chmelem, vařený dle unikátní receptury,“ dodal Svoboda.

Meníčko ale bude k dispozici poprvé už ve středu. Jako polévka husí kaldoun, z předkrmů si můžete vybrat husí galantinu nebo restovaná husí játra.

Jako hlavní chod bude pečená husa na cibulce a jablkách s červeným a bílým zelím a variací knedlíků. „Husy jsou z rodinné farmy,“ doplnil Svoboda.

A sladká tečka na závěr? Čokoládový dort paní Ročkové.

Ke svatému Martinovi patří i vína. „Ochutnáte svatomartinská vína z Vinařství Vinofol, otevírat je budeme v sobotu 11. 11. v 11 hodin,“ uzavírá Svoboda.

Chceš nám něco sdělit?Napiš nám

Napiš do redakce

Pošli nám tip na článek, reakci na daný článek nebo jakoukoliv zpětnou vazbu.

* Soubor není povinné přikládat.
Napište první písmeno abecedy.

Štítky Šnyt, pivo, svatomartinská husa, husa

Komentáře

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.

Pošli tip na kulturní akci

Publikace zaslané kulturní či sportovní akce není garantována a vždy o publikaci rozhoduje redakce.
Zasláním tipu do redakce zároveň deklaruji, že mám svolení s užitím fotografie.

* Soubor není povinné přikládat.
Napište první písmeno abecedy.

Odesláním formuláře souhlasím s obchodními podmínkami, etickým kodexem a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.