Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: 4 tuny hovězího masa nebo 5 tun nudlí. Ve Street Pho spotřebovali za rok několik plných tatrovek surovin

PR článek

Oblíbené liberecké bistro Street Pho slaví první narozeniny. V úterý tomu byl přesně rok, co se milovníkům autentické asijské kuchyně otevřela restaurace, která si zakládá na pokrmech podle originálních vietnamských receptů. Jen pro zajímavost, víte kolik jakých surovin restaurace za rok fungování spotřebovala?

Bistro za rok fungování spotřebovalo 7 tun hovězích kostí, 4 tuny hovězího masa, 2,5 tuny mungo klíčků, 5 tun rýžových nudlí a třeba 750 kilogramů koriandru.

Z těchto surovin najdete v jídelním lístku Pho na různé způsoby, nudlový salát Bun Bo Nam Bo, vietnamské bagety Banh Mi, čerstvé letní závitky s krevetami, kuřecím nebo tofu. To všechno patří už deset měsíců mezi hlavní taháky autentického vietnamského bistra. V nabídce najdete také Asia Burger či grilované Bun Cha. Od léta se nabídka rozšířila o další pokrmy, jako je Bun Bo La Lot, Tiger Prawn Curry nebo Papay salát.

„Snažíme se stále obměňovat jídelní lístek o autentická jídla, která děláme podle ověřených receptů,“ shrnul jeden z majitelů bistra Vladimír Wünsch. Podle něho si z novinek v jídelním lístku Liberečané oblíbili například zmíněný Asia Burger, který je vyrobený ze stoprocentního mletého hovězího masa z býka, které je uprostřed domácí máslové briošky, doplněné ledovým salátem, červenou a smaženou cibulí, bílou ředkví, koriandrem a pikantním dresingem. 

Další novinky v jídelním lístku budou brzy následovat. Od příštího roku se navíc zákazníci můžou těšit na venkovní terasu, díky které se rozroste kapacita restaurace, která je hlavně v čase oběda do posledního místa naplněna.

Právě kvůli velkému zájmu Liberečanů se prodloužila také otevírací doba bistra. V pracovní dny má vietnamské bistro otevřeno od 10:00 do 21:00, v sobotu pak od 11:00 do 15:00 a v neděli zavřeno. 

A pokud nemáte zrovna cestu do centra města, konkrétně do ulice Na Poříčí, můžete si některé z téměř dvaceti jídel objednat domů skrze rozvoz DameJidlo.cz. Rozvoz po Liberci je za 39,- (cena dle ceníku Dámejidlo.cz) za jednu objednávku. Pokud si tedy například objednáte s kolegy jídla čtyři, zaplatíte rozvoz pouze jednou. Za balné za polévky Pho si ale zákazníci připlatí patnáct korun, u ostatních jídel okolo 10,-. 

SOUTĚŽ SE STREET PHO      

Vyfoť jakékoliv jídlo ze Street Pho, originálně ho okomentuj a označ fotku na Instagramu hashtagem #streetphonarozeniny.

VÝHRA: Pět soutěžních snímků vybere Street Pho a odmění vouchery na další pokrmy. 1. místo dostane voucher na 500,- 2. místo za 300,- a ostatní tři výherci po 100,-.

Foto Street Pho

Štítky Liberec, Street Pho, restaurace, jídlo, phở, hovězí maso, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: 4 tuny hovězího masa nebo 5 tun nudlí. Ve Street Pho spotřebovali za rok několik plných tatrovek surovin  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.