Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Strom splněných přání pro klienty Jedličkova ústavu Liberec

Stejně jako předchozích šest let, i letos budou mít návštěvníci obchodního centra Nisa Liberec možnost splnit vánoční přání klientům libereckého Jedličkova ústavu. Akce „Strom přání 2017” bude slavnostně zahájena 2. prosince ve 14:00 hodin. Až do 16. prosince si návštěvníci mohou vybrat přání u stánku v 1. patře obchodního centra.

Podle hlavní organizátorky akce, Kateřiny Arnoldové ze společnosti Marketing K2, se zatím každý rok podařilo splnit všechna přání. „Mám radost, že lidé v době Vánoc myslí i na ostatní, kteří v životě takové štěstí neměli. Také si vážím dlouholeté podpory této akce ze strany obchodního centra Nisa Liberec. Bez ní by to nešlo,“ uvedla Kateřina Arnoldová.

Podle ředitele Jedličkova ústavu, Vladimíra Ptáčka, dárky potěší klienty, kteří během vánočních svátků zůstávají v ústavu a netráví Štědrý den společně se svými blízkými.

Akci od roku 2015 podporují také fotbalové kluby FK Jablonec a FC Slovan Liberec. V předvánočním čase tak symbolicky zapomenou na svou rivalitu a společně kopou za dobrou věc.

Stánek s hosteskou bude pro návštěvníky otevřen od 2. do 16. prosince každý všední den od 15:00 do 20:00 a o víkendech od 10:00 do 20:00 hod. Mimo tyto časy mohou své dárky předávat u balící služby. 18. prosince všechny poputují do Jedličkova ústavu.

Tisková zpráva

Štítky Liberec, OC Nisa, Jedličkův ústav, strom splněných přání, Vánoce, Kateřina Arnoldová, FC Slovan Liberec, obchodní centrum, Lužická Nisa, Štědrý den, Vladimír Ptáček, FK Baumit Jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strom splněných přání pro klienty Jedličkova ústavu Liberec  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.