Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rádi byste darovali nevšední zážitek? Co takhle tvorba originálního kusu nábytku z palet?

PR článek

Rádi byste darovali nevšední zážitek? Co takhle tvorba originálního kusu nábytku z palet. Liberecká dílna Tvoříme z palet nabízí unikátní víkendový workshop.

Jedná se o koncept otevřené dílny, která je pro účely tvorby výrobků z palet kompletně zařízená. Naleznete zde kompletní zázemí v podobě strojů a nástrojů. K dispozici je také několik druhů palet, ze kterých můžete začít rovnou vyrábět. Nejdříve Vás proškolí a po celou dobu tvoření bude k dispozici zkušený instruktor.

Naším nejoblíbenějším kurzem je právě víkendový workshop, kterým již prošly desítky spokojených účastníků a je hodnocen 5 hvězdičkami z 5. Zúčastnění byli maximálně spokojeni jak s průběhem kurzu tak i s vlastním výsledkem, a byli velmi překvapeni, co za pouhé dva dny dokázali stihnout. "Parádní víkendový workshop! Stihla jsem si vyrobit křeslo i lavičku a to hlavně díky Pepovi (instruktor a majitel). Doporučuji všema deseti.” hodnotí na stránkách Facebooku účastnice Barbora. Anna dále dodává "Škoda, že tu není 10 hvězdiček.. Ten víkend a pocit z něj by za to stál. Člověk přijde s nějakou představou a odchází s nádherným kusem nábytku, skvělými pocity a chutí přijít znova. Sama bych nevěřila, jak moc mě tato zkušenost chytne. Velký dík patří především Pepovi za vedení a pomoc :-). Všem doporučuji navštívit dílnu Tvoříme z palet a pustit se do práce."

Koncepce workshopu je připravena tak, aby pomohla začátečníkům seznámit se s procesy výroby a připravit si plánek projektu. Pokročilým uživatelům umožňuje rychle se zorientovat v procesech výroby a začít tvořit.

K dispozici jsou čtyři plně vybavená stanoviště. Termín workshopu je třeba předem rezervovat e-mailem a tím mít zajištěno potřebné místo. Pokud rádi pracujete ve dvou, je možné si vzít k sobě dalšího člověka a mít společný zážitek z tvorby. Toto rády využívají páry a společně tvoří nábytek do vlastního bydlení.

Cena víkendového workshopu v rozsahu 15 hodin je 2500 Kč. Více informací a možnost zakoupení naleznete na stránce, kde je také pro Vás připravená speciální vánoční nabídka.

Zaujala Vás možnost vyrobit si něco vlastního? Staňte se fanoušky na Facebooku a třeba najdete inspiraci pro své dílo.

Štítky nábytek, dílna, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rádi byste darovali nevšední zážitek? Co takhle tvorba originálního kusu nábytku z palet?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.