Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Soutěž o nejkrásnější dívku Libereckého kraje zná své finalistky

Porota soutěže Miss Liberecký kraj vybrala z castingového kola deset dívek, které se utkají o titul královny krásy našeho kraje. Finalistky nyní čeká několikatýdenní intenzivní seriál workshopů, během nichž se naučí vystupovat před kamerou, chodit na podpatcích, proberou základy etikety nebo budou cvičit pod dohledem trenéra a výživového poradce. Soutěž vyvrcholí 28. dubna slavnostním galavečerem v divadle F. X. Šaldy.

Do finále se kromě rodaček z našeho kraje probojovaly i dívky, které do Liberce přivedlo studium na Technické univerzitě nebo na Střední škole textilní. „Se všemi dívkami, které do finále postoupily, jsme absolvovali první profesionální focení a musím říct, že jsou všechny velmi talentované. Na spolupráci s nimi se těším a už nyní mohu slíbit, že finálový večer bude pro všechny opravdu velkým zážitkem,“ říká Veronika Novotná, ředitelka soutěže Miss Liberecký kraj.

Profesionálním focením odstartoval dívkám intenzivní přípravný maraton, který vyvrcholí několikadenním soustředěním v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev a samozřejmě finálovým večerem.

 „Těším se na všechny workshopy i soustředění, zejména na rétoriku, etiketu nebo cvičení s trenérem a rady výživového poradce. Tohle všechno mě určitě hodně posune a sama bych si takový program těžko zajistila,“ řekla nám jedna z finalistek. 

O šerpu a korunku nejkrásnější dívky Libereckého kraje se pak dívky utkají na závěrečném galavečeru v divadle F. X. Šaldy v sobotu 28. dubna, kdy je čeká tradiční rozhovor s moderátorem, volná disciplína i promenáda v plavkách. Diváci se pak mohou navíc těšit na vystoupení zpěváka Mikolase Josefa, etudy herců divadla F. X. Šaldy a v neposlední řadě na moderátora celého večera, Romana Šebrleho.

Tisková zpráva

Štítky Liberec, Miss Liberecký kraj, soutěž, Liberecký kraj, divadlo, Roman Šebrle

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soutěž o nejkrásnější dívku Libereckého kraje zná své finalistky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.