Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Být součástí skvělého týmu je výhra. Zkuste práci ve STRABAGu

PR článek

Zkuste to u STRABAGu. S námi máte možnost vybudovat něco trvalého a užitečného ve svém okolí – např. stavět a opravovat chodníky a silnice na Liberecku. Naše týmy potřebujeme doplnit o nové zaměstnance, kteří mají chuť pracovat, nezaleknou se nečekaných nástrah, mají rádi pestrou práci a chtějí tvořit hodnoty, které tu zůstanou.

V této stavební sezoně budeme stavět obchvat Kravaře, opravovat silnice v Albrechticích nebo v Jindřichovicích pod Smrkem.

Kromě nadprůměrných výdělků, pěti týdnů dovolené či příspěvku na stravování u nás najdete i něco navíc. Přidanou hodnotou práce v týmu společnosti STRABAG je důraz kladený na dobrou atmosféru v týmu a individuální přístup ke každému zaměstnanci, díky němuž má každý stále otevřené možnosti dalšího pracovního postupu a osobního rozvoje.

Jako hrdý partner českého olympijského týmu jsme fandili našim sportovním hvězdám a radovali se z olympijských úspěchů českých reprezentantů na zimní olympiádě v Pchjongčchangu. Nyní se těšíme, že na našich stavbách předvedeme, co nás se sportem spojuje. Úspěch každé stavby je totiž stejně jako sportovní úspěch závislý na pečlivé přípravě a poctivé práci celého týmu.

Pracujte pro společnost STRABAG

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Strabag, Liberecký kraj, olympijské hry, Zimní olympijské hry, Kravaře, Albrechtice, Jindřichovice pod Smrkem, Pchjongčchang

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Být součástí skvělého týmu je výhra. Zkuste práci ve STRABAGu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.