Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chapeau přináší styl, kvalitu a naprostou originalitu pro celou rodinu

PR článek

Název Chapeau znamená francouzsky čepice. Tato nová česká značka přichází na trh s nabídkou ručně vyráběných, funkčních i zimních čepic a nákrčníků. Nabízí ale i trička, batůžky nebo hrnky a na léto připravují kolekci klobouků, žabek a legín.

“Značka Chapeau vznikla v Českých Budějovicích a její původní myšlenka byla začít vyrábět čepice hlavně pro děti, které by se odlišovaly od ostatních, byly daleko více barevné, veselejší a aby se na nich dokola neopakovaly jedny a ty samé dětské motivy, které známe už desítky let,” popisuje jeden ze zakladatelů značky. Design je proto vymyšlen tak, aby byl originální, zaujal na první pohled, pobavil a byl chloubou celého outfitu.

Na e-shopu CHshop.cz nabízí značka čepice a nákrčníky s padesáti různými motivy. Vybere si tak opravdu každý. Všechny použité materiály mají certifikát Evropské unie pro ekologii textilu. 

Zboží je vyrobeno z dvouvrstvého elastického funkčního úpletu, který je prodyšný, neprofoukne a perfektně se přizpůsobí. Díky tomu jsou věci od Chapeau ideální pro sport a volný čas od jara do podzimu. Všechny nákrčníky jsou stahovací a mohou se nosit i samostatně, třeba jen jako módní doplněk.

Chapeau vyrání i trička s krátkým rukávem, která jsou šitá ze stoprocentní bavlny a polyesteru, což zajišťuje mnohem lepší údržbu než u klasických bavlněných triček.  Detailně zpracovaný průkrčník okouzlí, stejně jako jedinečné 3D logo na prsou a zádech. Vyrábí se ve všech velikostech jak dětských, tak i pro dospělé. Celá rodina se tak může sladit společně. A to nejen tričky, ale i stejnou čepicí, nákrčníkem či batůžkem. Upoutá a rozveselí tak celé okolí na první pohled. A to je také hlavní přání a myšlenka tvůrců značky Chapeau.

Na e-shopu koupíte i luxusní handmade batůžky ušité z pevného, lehkého materiálu, odolného vůči poškození a mírnému dešti.

Veškerá výroba probíhá v Budějcích. Chapeau dbá na to, aby veškeré použité materiály byly z Čech. Tvůrci vybírají motivy pečlivě a s láskou a tisknou je přímo na látku. Logo značky je stylizované do srdíčka a ukazuje, že výrobky jihočeské značky jsou dělané opravdu srdcem.

“Na léto pro zákazníky chystáme novou kolekci luxusních kloboučků, originálních žabek a stylových legín,” doplňuje jeden ze zakladatelů.

Chapeau je zkrátka značka, která stojí za povšimnutí a která jako jedna z mála, dokáže sladit a zvýraznit celou rodinu, sourozence, sportovní team či partu přátel, a hlavně udělá radost.

Štítky Chapeau, oblečení, čepice, rodina, styl, materiál, České Budějovice, Evropská unie, legíny, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chapeau přináší styl, kvalitu a naprostou originalitu pro celou rodinu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.