Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Urban nakreslil sérii pivních tácků, hledejte je po hospodách

PR článek

Kdo by neznal geniálního kreslíře Petra Urbana.Ten nyní spojil své humoristické síly s hrádeckou továrnou Drylock a vytvořil pro ně sérii vtipů inspirovaných výrobou plín, inkontinenčních pomůcek či vlhčených ubrousků. A nebyl by to Urban, aby z tématu nevykřesal doslova perly.

Jeho vtipy se dostaly až na pivní tácky. Když budete mít štěstí, můžete na ně narazit po hospodách v Liberci, Hrádku nad Nisou, Varnsdorfu, Chotyni, Mníšku a dalších obcích Libereckého kraje. Zatím je v oběhu 10 vtipů, a to už je pěkná sbírka. A Drylock slibuje, že budou další!

Petr Urban se dokonce zúčastnil květnové akce pro zaměstnance Drylocku – Májových hodů. A i tam samozřejmě kreslil! U jeho stolku bylo neustále plno a veselo. Člověk jen v úžasu zíral, kde pořád bere tu inspiraci.

„Tak mi o sobě něco povězte,“ začínal každý rozhovor se zájemcem, který si němu přišel pro obrázek. A zadání byla občas hodně divoká. Např.: Mám dva psy, kteří nesnášejí koupání, zato já ho miluju. / Mám ráda víno. / Jsem vrchní seřizovačka – jediná ženská ve firmě, a mám pod sebou samý chlapy. Atakdále, atakdále. A Petr Urban kreslil a bavil všechny kolem. Neutuchající příval invence a originálních nápadů. Každý si tak od něj mohl odnést vtipný obrázek přímo na míru. Za těch pět hodin jich nakreslil asi 50.

S plenkami pro seniory zatím zkušenost nemám

A jak se mu celkově téma plín a inkontinenčních pomůcek vlastně zpracovávalo? „Mám rád nové výzvy, chválabohu mi vymýšlení vtipů jde a každé dosud nepolíbené téma je fajn,“ říká Petr Urban. „Ač jsou pleny a hygienické potřeby denní součástí života, tak jsem se s nimi potkal takto intenzivně poprvé. Jako dítě jsem plínky zažil jen látkové, a jsem šťastný, že s těmi pro seniory zatím zkušenost nemám. Možná i proto mě vtipkování na toto téma dovedlo snad k veselé nadsázce, která osloví nejen potenciální zaměstnance firmy Drylock, ale i všechny ostatní, kdo s tácky přijdou do styku. Za sebe musím říci, že vedení firmy i zaměstnanci jsou fajn a je na atmosféře znát, že všichni svou práci dělají srdcem a jsou pohodová parta, což je v dnešní době vzácná věc.“

A my vám teď přinášíme aspoň malou ochutnávku jeho kreseb. Další najdete po hospodách. Takže vyrazte, hledejte a bavte se s Drylockem. Krásné léto vám přeje Drylock Hrádek nad Nisou.

Štítky Petr Urban, kreslíř, Drylock, hospoda, Hrádek nad Nisou, Liberec, Liberecký kraj, Varnsdorf, Chotyně, Mníšek nad Hnilcom

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Urban nakreslil sérii pivních tácků, hledejte je po hospodách  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.