Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na cyklostezce nedaleko Slovanu vznikla nová posilovna pod širým nebem

Hodně oblíbená je část cyklostezky kolem Nisy a fotbalového stadionu. Radnice se proto rozhodla kromě stezky nabídnout i další vyžití. Nedaleko stadionu tak vzniklo workoutové hřiště s posilovacími stroji.

„Město přistoupilo k rozšíření zajímavých aktivit do této lokality, aby se návštěvníci, kteří tento úsek hojně navštěvují, mohli zastavit a vyzkoušet si svoje fyzické možnosti na nových posilovacích strojích a nové workoutové sestavě,“ popsala mluvčí radnice Jana Kodymová.

Kromě multifunkční workoutové sestavy, která bude lákat především mužské osazenstvo, jsou zde osazeny i jednotlivé fittness prvky, které budou lákat především ženy. „Jmenovitě je tu osazen posilovací stroj typu orbitrek, surfovací a veslovací zařízení, jezdecké zařízení a stroj na procvičování chůze,“ dodala Kodymová.

Podobných hřišť přitom v Liberci přibývá a jsou například u harcovské přehrady, na dětském hřišti v ulici Budyšínská, Jáchymovská, Vlnařská či Oldřichova.

Autoři | Foto MML

Štítky cyklostezka, hřiště workout, posilovna, Lužická Nisa, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na cyklostezce nedaleko Slovanu vznikla nová posilovna pod širým nebem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.