Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jsme mistři ve svém oboru. Jsme Maxmobil

PR článek

MAXmobil. Společnost s více než dvacetiletou praxí. Přes prasklý displej, výměny reproduktorů, utopený telefon, až po jeho odblokování, v tom všem vám můžeme pomoci. Nabízíme špičkové služby v oblasti oprav hardware komponentů a software. Jsme mistry ve svém oboru. Bez pochyby. A ve většině případech si poradíme už do 60 minut.

Společnost MAXmobil sídlí v samém srdci Liberce v ulici Pražská a kromě servisních služeb je i partnerem značek Huawei a Asus.

Zastavte se u nás, pokud potřebujete pomoci s výměnou skla, které hyzdí nepěkná pavučina. Dokážeme také zachránit váš utopený telefon, kdy je úspěšnost celkových oprav 90%. Vyměníme vám zlobící reproduktor mikrofon, konektor nebo nefunkční kameru.

Pokud váš telefon trápí méně viditelný problém, jako je například jeho odblokování, odvirování nebo záloha a přenesení dat, nebojte se nás oslovit, i s tím si dokážeme poradit.

Čekání si pak můžete zkrátit hned naproti přes ulici v Cross Café, kam od nás dostanete kartičku na kávu zdarma.

Pokud vás netrápí rozbitý telefon, ale naopak byste rádi nějaký nový koupili, nabízíme také maloobchodní a bazarový prodej telefonů značek Huawei, ASUS, Samsung, Sony nebo oblíbený Apple. Je tu i možnost zakoupit telefon na splátky.

Odkupy použitých telefonů od vás, zákazníků jsme pak schopni zrealizovat do 15 minut.

Poslední věcí, kterou se zabýváme je papírování. Papírování = smrt. Všechno to lítání okolo odborných posudků nebo pojistek nechte na nás. Vy si raději dojděte na tu kávu přes ulici a ušetřený čas využijte třeba výšlapem na dech beroucí Ještěd.

Více o společnosti najdete tady.

Štítky Maxmobil, mobilní telefon, servis, Liberec, Huawei, Asus, Apple, Samsung, Sony

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jsme mistři ve svém oboru. Jsme Maxmobil  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.