Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Léto končí. O víkendu spadnou teploty o patnáct stupňů

Až do pátku si užijeme prakticky letní počasí, o víkendu ale přijde výrazná změna. Ochladí se a dorazit má i déšť. Navíc podle předpovědi se teploty budou i v příštím týdnu pozvolna propadat. Přichází tedy opravdový podzim.

Dnes bude skoro jasno a teploty mohou atakovat tropickou třicítku. Podobné to bude i v pátek, kdy má být až jednatřicet.

Už v pátek ale začne přes naše území postupovat studená fronta. „Později odpoledne od západu přibývání oblačnosti, večer zataženo místy s přeháňkami nebo bouřkami. Později na většině území občasný déšť nebo, přeháňky,“ řekl meteorolog Martin Novák.

V sobotu bude zataženo s přeháňkami, postupně se ale počasí začne vylepšovat. Teploty se ale budou pohybovat jen kolem šestnácti stupňů.

I v dalších dnech bude počasí podobné, teploty kolem patnácti stupňů s přeháňkami nebo deštěm. Od úterý se ale ještě ochladí. Noční teploty spadnou až ke třem stupňům a přes den vylezou jen lehce nad deset.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, předpověď, ochlazení, Martin Novák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Léto končí. O víkendu spadnou teploty o patnáct stupňů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.