Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Jak je to s Evropskou unií? Pojďte debatovat s viceprezidentem Svazu průmyslu Radkem Špicarem

O Evropě a České republice v 21. století. Tak se jmenuje akce, kterou pořádá Knihkupectví Fryč v úterý od 18 hodin. Debatovat přijede Radek Špicar, viceprezident Svazu průmyslu. Přijďte sdílet své názory na Evropskou unii nebo se zeptat, co si o Evropě myslí právě on.

„Jde o přednášku a debatu s vzácným hostem, jedním z těch, kteří umí mluvit srozumitelně, nenudí a přitom mají mimořádný nadhled a mezinárodní zkušenosti,“ říká knihkupec Martin Fryč.

Mluvit se bude o výhodách i nevýhodách Unie, ale třeba i o mýtech, které v české společnosti stále přetrvávají. A protože se bude debatovat s viceprezidentem Svazu průmyslu, část večera bude věnována konkurenceschopnosti Česka v rámci Evropy, ale i jak umíme využít vědecké poznatky v naší ekonomice.

Radek Špicar: O Evropě a České republice v 21. století

  • úterý 4. prosince 18:00 Knihkupectví a antikvariát Fryč, 1. patro
  • vstupné 60,- / 30,-
  • rezervace míst na tel. 485 105 243 nebo osobně v 1. patře knihkupectví

Radek Špicar

Radek Špicar je absolventem Univerzity Karlovy v Praze a University of Cambridge. V minulosti působil jako náměstek místopředsedy vlády pro ekonomiku a později coby ředitel pro vnější vztahy Auto Škoda nebo ředitel think-tanku Aspen Institute Prague. V současné době působí jako viceprezident Svazu průmyslu a obchodu, který je největším tuzemským zástupcem českých podnikatelů. V akademické oblasti se Radek Špicar věnuje společenské odpovědnosti podniků a ekonomické diplomacii. (Zdroj: Knihkupectví Fryč)

Autoři | Foto Facebook Radek Špicar

Štítky Radek Špicar, Fryč, debata, Evropská unie, Evropa, Svaz průmyslu a dopravy, Česko, Univerzita v Cambridgi, Univerzita Karlova, Aspen Institute Central Europe, Praha

Jak je to s Evropskou unií? Pojďte debatovat s viceprezidentem Svazu průmyslu Radkem Špicarem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.